Jump to content

Ivan Štruklec

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zvao sam Tele2 i potrdio da moj dug nije prodan... No pokazali su mi na Oće uvjete poslovanja, evo samo dio: 4.7. Potpisom Zahtjeva za zasnivanje pretplatničkog odnosa i/ili Zahtjeva za registraciju, Pretplatnik daje svoju privolu Tele2 da može koristiti, obrañivati i upisivati njegove osobne podatke, uključujući i MBG i OIB za potrebe vlastitih evidencija. Potpisom Zahtjeva Pretplatnik takoñer daje privolu da Tele2 sukladno važećim propisima, a osobito Zakonu o zaštiti osobnih podataka, može davati Pretplatnikove osobne podatke naznačene u Zahtjevu financijskim institucijama, bankama kreditorima ili tvrtkama koje su registrirane za obavljanje djelatnosti naplate potraživanja, društvima za djelatnost provjeravanja kreditne sposobnosti, te operatorima javnih komunikacijskih usluga u svrhu provjere platežne sposobnosti Pretplatnika, naplate dospjelih a nenaplaćenih potraživanja, smanjenja rizika od mogućeg nastanka štete i zaštite interesa Pretplatnika i Tele2, te umanjenja budućeg duga i primjene principa upravljanja rizikom. Ako netko može sad protumačiti ovo ili se to može protumačiti po volji.
  2. Moj je broj privremeno iskljucen a racun moram platiti na racun Tele2 normalnim putem, tako da mislim da se ne radi o prodaji duga.
  3. Pozdrav svima. Ima li Tele2 pravo davati moje podatke tvrtci CeiExpress radi naplate duga?
  4. Evo ugovora....i pravilnika o studiranju....http://www.racunarstvo.hr/Uploads/dokumenti/Pravilnik%20o%20studiju_16_04_2013_revizija3_30_05_2014.pdf Ako netko vidi nelogičnosti, neka se javi. Aneks ugovora su odbili poslati emailom jer ga tek moram potpisati, zamisli... Hvala svima na pomoći.
  5. Upisao sam 2012 godine privatan fakultet koji košta papreno. Potpisao sam ugovor o studiranju, index nisam dobio nikad. Upisninu platio 5000 kn. Prvi semestar sam bio na 10-15% predavanja, prestao sam dolaziti jer nisam imamo novac za drugi semestar niti za prvi. Zamrznuo sam drugi semestar do 9 mjeseca 2013 godine. Zvali su iz referade što je sa mnom, pa smo pristali na ispis. Da bi se sad ispisao trebam platiti razliku prvog semestra. Dodatnih 5000 kn. Zovu me na razgovor gdje bih trebao potpisati aneks ugovora, donijeti ispunjenu bjanko zadužnicu i potpisati otplatni plan. Ne želim ništa potpisivati jer smatram da su se upisnim novcima sigurno naplatili. Prijete sudskim postupkom. Koje su moje mogučnosti? Puno hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija