Jump to content

stella7998

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da upravo tako, ne želim financirati njegovog odvjetnika. Dobra ideja , sad sam se sjetila koga ću obavjestiti. Eto iz puno odgovora izrodi se dobra ideja. Hvala.
  2. A da li sam ja obavezna uplatu izvršiti na račun odvjetnika ako mi u rješenju stoji da plaćam tuženiku? Mogu li ja ipak zahtjevati da uplatu izvršim izravno tuženiku ,ja nisam dužna njegovom odvjetniku nego tuženik. A kako će mu on poslije platiti mene ne zanima.
  3. Hvala vam na odgovoru,samo mi nije jasno kako odvjetnik može biti u redu naplate prije svih,a da ne kažem kako na taj način može manipulirati i sa većim iznosima koje primi u ime stranke a stranka onda izbjegava plaćanje svojih dugova.A dok mi ostali moramo poštivati zakon i plaćati svoje dugove.Onda bi dobro bilo sve prebaciti na odvjetničke račune i izbjegavati plaćanje poreza i ostalih dugova u ovoj državi.
  4. Imam pitanje vezano za osobu koja ima blokirane račune a neke svoje prihode naplaćuje preko računa odvjetnika i time zaobilazi ovršene račune.Mene zanima da li je to i po kojem zakonu dozvoljeno? Konkretno radi se o sudskim troškovima koje po rješenju suda treba platiti tuženiku a on ne želi dati svoj račun već uporno daje račun od odvjetnika.
  5. Mene više zanima da li je zakonski ispravno da osoba sa blokiranim računima preusmjerava svoja sredstva na tuđe račune čime zaobilazi ostale vjerovnike u naplati.
  6. Pa da,ja i ne želim platiti odvjetniku nego tuženiku.Samo oni mi ne žele dati broj računa tuženika već samo od odvjetnika. Da izigraju ostale vjerovnike koji imaju brdo potraživanja od tuženika.Koliko ja znam sva plaćanja moraju ići na račun tuženika i naplaćivati se po redosljedu naplate na fini.Na ovaj način odvjetnik i tuženik žele izmanipulirati za svoju korist.A ja svakako ne želim plaćati njegovog odvjetnika.
  7. Poštovani, Zanima me da li je zakonski ispravno da osoba svoja potraživanja po sudskom rješenju prosljeđuje na račun svoga odvjetnika,a istovremeno ima nepodmirenih dugovanja odnosno blokirani su mu računi. Radi se o plaćanju sudskih troškova ali na rješenju suda stoji da se troškovi imaju platiti tuženiku. Hvala lijepa
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija