Jump to content

Manwithhope

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A gledajte situacija je takva da sam ja toga čovjeka upoznal tri tjedna prije toga na jednome koncertu u zg,ja njemu znam samo nadimak i to je to,neznam o njemu ništa,i zato sam vam rekel da nisam cinkal treču osobu,ja sam policiji rekel ovako kako i vama sada pišem ali normalno da mi nisu vjerovali,normalno!!vjerovatno mi nečete vjerovati niti vi,tako da mi je to sada problem malo veči!!
  2. U biti mene se tereti za prodaju,ne za nabavu,ja sam mislil da je to isto,ali po ovome vašemu to nije isto?jel tako?
  3. Pošto mi je ovo prvo djelo kazneno,pošto imam djecu jedini radim u obitelji !!
  4. Dobil sam one papire za sud i tamo mi piše da me se tereti za nabavu samo,nigdje se ne spominje ništa drugo,to je ona pouka o nečemu,pa jel mene može sudac ispitivati o tome trečemu tipu?ma to sve ja znam da mogu dobiti zatvor,ali zanima me jel mi sada mogu poslati doma socijalku i ako me osude na uvjetnu jel mi mogu odrediti još neku mjeru uz uvjetnu npr.psihijatar i one provjere,i jeli uopče postoji šansa da dobijem uopče uvjetnu kaznu,pošto se u zakonima spiminje samo zatvor!!
  5. A da u biti ja sam posredovao,mada mi u papirima od policije piše da sam ja nabavio tome "frendu"marihuanu u vrijednosti od 800 kuna iliti 20 grama,a tako mi piše jer nisam htjel cinkati ovoga trečega tipa,tako da se ta treča osoba vodi kao NN!nadam se da sam pojasnil malo bolje!!
  6. Pozdrav svima!! imam 28 godina,oženjen sam i imam dvoje djece starosti 3 i 4 godine. Imam stalni posao u dobroj firmi, stalni radni odnos.Ja jedini radim u obitelji,žena je doma sa djecom! Ovako,ovdje sam jer sam "prijatelju"riješil 20 grama marihuane,znači ja nisam od toga imal nikakve koristi,novce sam uzel njegove,nisam sredil za manje love pa sebi uzel pare ili uzel marihuanu sebi,njega su ulovili i on je cinkal mene,dakle.policija je došla po mene dva tjeidna poslije i odveli su me u stanicu na ispitivanje,tamo sam priznal sve. E sad čekam poziv za sud,kaznena prijava! Pošto ja nisam nikad kažnjavan zanimaju me vaša iskustva,savjeti,kako sada dalje,jel da uzmem odvjetnika ili ne,pošto imam djecu jel je moguče da mi pošalju socijalku doma?ako bude uvjetna ili zatvor kakve su posljedice po obitelj i mene!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija