Jump to content

nautilus

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na brzini. Zanima me još da li se i raskid ugovora obavlja kod javnog bilježnika ili se ide na sud (Vukovarska ili Vodnikova?) i da li je dovoljno pismeno zatražiti raskid sa obrazloženjem ili postoji propisani obrazac. Velika sam neznalica pa hvala na strpljenju!
  2. Lijepi pozdrav, Sa bakom sam sklopio ugovor o doživotnom uzdržavanju. Nakon dvije operacije smjestio sam je u Dom za starije (što je ugovorom omogućeno). Kako više nisam u financijskoj mogućnosti ispunjavati svoje obveze iz ugovora, kako mogu raskinuti ugovor. Sporazumni raskid zbog njene povremene demencije mislim da nije moguć. Molim savjet! Hvala unaprijed
  3. Otkupljujem nacionalizirani stan. Da li mi se godišnji iznos otplate priznaje u poreznim olakšicama? To mi je prvi i jedini stan koji imam.
  4. Obrtnik sam i jučer mi je radnik samovoljno napustio radno mjesto i više nije došao na posao. Radio je kod mene 13 mjeseci na neodređeno vrijeme. Kako mu dati otkaz i koje su moje obveze što se tiče otkaznog roka i isplate plaće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija