Jump to content

samm

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je samm objavio

  1. Hvala, e sad imam još par pitanja ako nije problem? 1. budući da je djed umro prije bake na njegovoj ostavinskoj sva imovina je pripala baki, da li će to novo (nadopuna starog rješenja) glasiti na baku, pa ćemo onda morati i za nju pokretati naknadno utvrđenu imovinu ili mogu staviti u prilog rješenja bakine ostavinske, po kojoj smo se svi izjasnili o nasljedstvu? 2. Da li deviznu knjižicu (prije nego počnem postupak naknadno utvrđene imovine) moram odnijet (kod nas FINU) negdje da se utvrdi vrijednost sredstava jer kako sam prije napomenula upisana su sredstva u nekadašnjim DEM i Jugo dinarima. Hvala!
  2. Puno hvala na odgovoru, još samo da pitam da li to može otići u zastaru buduci je od smrti djeda prošlo 14,5 godina?? Hvala!
  3. Molila bi pomoć, ako uopće imam pravo na nešto. Posjedujem deviznu knjižicu pokojnog djeda koji je umro 1997. godine iza njega je provedena ostavinska rasprava i imovina je podjeljena, ali ova knjižica nije bila priložena u ostavinskoj masi. Moj otac je umro 2009., a baka 2012.(kada smo i našli tu spornu knjižicu) zakonski nasljednici moga oca smo sestra i ja, a iza bake nas dvije i još dva strica. Mene sad zanima da li je moguće ponovo pokrenuti postupak naknadno utvrđene imovine i kako se to točno radi tj. kome da se obratimo budući su baka i djeda bili državljani BiH tamo su i umrli i tamo je sve odrađeno, a mi smo u RH? I još da li uopće sve to skupa išta vrijedi jer je devizna knjižica još iz 1987. i na njoj su još DEM, i Jugo dinari. Hvala na pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija