Jump to content

poka19

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Izgleda da oni nepriznaju moje ponasanje ni iskaze i izgleda da cu dobiti zatvor..ako bi se mogao javiti nekom od vas da procita i da mi kaze svoje misljenje..hvala unaprijed
  2. Puno hvala G-man i Sivko na odgovorima puno ste mi pomogli..
  3. Međutim, na vaš predmet će se svakako primijeniti institut obvezne obrane i biti će vam postavljen branitelj po službenoj dužnosti (ako ga sami ne angažirate), u trenutku kada bude podignuta optužnica protiv vas, i to po osnovi čl. 66. st. 1. t. 5. http://www.zakon.hr/z/174/Zakon-o-kaznenom-postupku. Dali bi sad trebao očekivati da cu po čl. 66. St. 1. t. 5. Dobiti toliko zatvora?
  4. Zbog nezaposlenosti i losijeg materijalnog stanja nisam u mogucnosti platiti odvjetnika/advokata..Pri prvom ispitivanju mi je ponuden branitelj po sluzbenoj duznosti ali ja sam ga odbio i odlucio se braniti istinom..Jesam li pametno postupio?
  5. Postupak je na sudu (istraga traje) trava je poslana u zg na analizu a ukljuceni su par ljudi kojima sam donosio i par od kojih sam kupovao..Dali mislite da ce sud uzet u obzir pokajanje i potpunu suradnju?
  6. Pozdrav..imam 19 godina i terete me za dilanje marihuane.Policija je pretresla kucu,trazili su marihuanu i vagu i ostale stvari za dilanje.Nista nisu nasli jer neposjesujem nista takvo..Dobio sam sam poziv za sud 2 puta oba sam uredno dosao ispricao pricu da ne dilam za sebe nego konzumiram marihuanu i tu i tamo sam od nekih ljudio uzeo novce i kupio kod drugih za njih i odvojio dio za sebe.Na sudu sam sve priznao i istinski se pokajao i i suradivao sa sudom.Istraga jos traje,otac je morao po nalogu suda ici kod socijalnog radnika davati iskaz o mom ponasanju doma i dali sam radio jos kakve probleme..Sada me zanima koju kaznu ocekivati i ako imate neki savjet za kriminalca pokajnika..unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija