Jump to content

bojan69

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas sam išao na finu dodatno se raspitati koje korake poduzeti za povrat novca i moram priznat da sam prilično razočaran našim pravosudnim sistemom koji je nezainteresiran za "malog čovjeka". Ima već skoro dvije godine od kad su mi ukrali cijelu plaću sa računa i tko zna koliko ću još morati čekati da mi se vrati oteto a sve pod blagoslovom naše države i pravosudnog sistema. Kad je došao prije dvije godine prijedlog za ovrhu žalio sam se u zakonski predviđenom roku i podastro sve dokaze da sam to za što me terete platio još dvije godine unazad. Al bez obzira na moju pravovremeno podnesenu žalbu novci su mi skinuti sa računa. I onda dolazi rješenje od suda da poništavaju tu ovrhu. S jednom bitnom razlikom, a to je da doći natrag do svojih novaca nije nimalo jednostavno kao što je bilo dok su mi ih uzeli. Dvije sam godine čekao na to rješenje i sad moram čekati tko zna koliko još da postane pravomoćno. I tek onda moram ponovo podastrti svoj slučaj i podnijeti zahtjev za protuovrhu sa svim dokazima i ponovo čekati i čekati. I tko zna koliko još rješenja i godina mora proći da mi se vrati što su mi tako lako i bezobzirno ukrali. I sad se pitam pomalo ogorčen gdje je tu pravda.
  2. Poštovani ! Zahvaljujem na vašem odgovoru. Termin koji sam tražio ste mi Vi upravo dali a to je protuovrha. Poslušat ću vaš savjet i angažirati pravnika da sagleda moje opcije i da se pokrene taj postupak. Žalim što nisam prije zatražio pravni savjet s obzirom da imam sve dokaze da je njihova ovrha bila neutemljena. Čak sam i kontaktirao putem maila odvjetnički ured koji me ovršio prije godinu dana na temelju prve sudske presude i javili su mi se odmah drugi dan na mobitel i rekli da im na mail podnesem zahtjev za povratom sredstava a kad sam zatražio da mi daju nešto napismeno na e-mail adresu dotična gospođa je postala bezobrazna. Svejedno sam podnio taj zahtjev njima ali nikad odgovor nisam dobio jedino evo to rješenje od suda. Zahvaljujem na vašem savjetu.
  3. Dobio sam rješenje od suda da se obustavlja ovrha na novčanim sredstvima ovršenika određena riješenjem o ovrsi broj .... iz 2011 te se ukidaju sve provedene ovršne radnje . S obzirom da sam iznos za koji su me teretili platio još 2011 šokirao sam se kad su mi opet isto naplatili 2012. Usprkos žalbi novci su mi skinuti. Da bi par mjeseci nakon toga sud poslao rješenje u kojem navodi da su prihvatili moju žalbu i da imam pravo tužiti ovrhovoditelje što nisam učinio. Da bi mi ovaj tjedan ponovo došlo novo rješenje o obustavi ovrhe. Moje pitanje je dali na temelju toga mogu tražit povrat oduzetog novca i kojim putem ?
  4. bojan69

    Krivi pdf

    Molim admina da obriše ovaj post, krivi pdf.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija