Jump to content

zvonke

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zašto mislite da sam u prednosti?
  2. Koji bi dokumenat i u kakvom obliku bio zakonski važeći što se tiće te isplate. Mislim ja se slažem da njoj treba platiti određeni dio novca ali da ne bi kasnije bilo daljnjeg potraživanja. Znači ja je jednom isplatim po dogovoru i to je to,da bude kraj priće.
  3. Uložilo se u fasadu vanjsku,pločice na terasu. Ograda terase itd.Od svatova što je ostalo novaca se napravila kuhinja i nešto namještaja i uređaja. U biti ništa krucijalno.
  4. Krečemo u postupak razvoda. Ono što me zanima je koliko bih supruzi morao platiti ili vratiti dio ulaganja u kuču u kojoj živimo. U braku smo od 2005.g i od tada živimo u njoj. Nije bila u mom vlasništvu već moje majke sve do 2011.g kada mi je darovnim ugovorom poklanja i prepisuje i mi prijavljivamo adrese nas i dijeteta. Jel ona ima pravo na neku odštetu novćanu za vrijeme do 2011.g i povrat za ono što smo uređivali na kući i ulagali. I ako ima koliko to iznosi u postocima nekim otprilike i jel ima kakve veze što sam uložio novac koji sam ja zaradio radom u inozemstvu. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija