Jump to content

pikachu1231

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. OK, dolazili su danas i drzao sam se price da djevojka tu ne zivi, a da sam iskljucivo ja prijavljen. Rekli su da ce kaznu poslati postom pa cemo vidjeti. Vjerujem da vise ljudi ima s ovim problem pa cu vjerojatno obavijestiti ovdje sto se dalje dogodilo.
  2. Od prije mjesec dana sam prijavljen u stan gdje sam sada, nezaposlen sam jos mjesec dana (otprilike).
  3. Student jesam, ali nemam vise studentska prava. Mogu li se izvuci na to sto je to potpisala djevojka koja nije prijavljena da boravi u ovom stanu te njen je laptop?
  4. Ovako, razgovaram s djevojkom i kaze mi sljedece: Rekla je da imamo iskljucivo laptop, ali kad je potpisala, potpisala je TV prijamnik jer je on rekao da laptop spada pod TV prijamnik. Kad sam ga ja zvao na mobitel, on je rekao i da mobitel spada pod TV prijamnik. Glasi na njeno ime, ali sam ja taj koji je prijavljen na adresi, rekao sam da je ona tu par dana. BTW. hvala na brzom odgovoru. EDIT: on ce sutra doci i donijeti taj racun, trebam li ga platiti, s obzirom na njen potpis? Ja sam mislio to platiti pa napraviti odjavu tog televizora/laptopa ili sto god je potpisano i onda vise ne otvoriti nikome vrata bez najave na moj mobitel.
  5. Postovanje, nadam se da sam dosao na dobro mjesto. Naime, danas je dosao kontrolor (imao je akreditaciju oko vrata) i samo je djevojka bila u stanu. Pitao ju je imamo li TV i ona je rekla da ne (jer sam joj rekao da bi on mogao doci) i onda je rekla da imamo samo laptop te sam dobio 240 kuna (sto ukljucuje pristojbu do kraja mjeseca). Ovako, TV nisam upalio punih 5 godina minimalno, sve filmove gledam preko laptopa, a HRT nije bio upaljen godinama. Imam TV jer preko njega gledam filmove i serije preko USB sticka. Moj plan je: Krajem mjeseca javiti da odjavljujem TV/Laptop/Mobitel i sve za sto oni smatraju cime se moze gledati njihov program pun reklama. (oni ce vjerojatno doci u toku mjeseca) I ja (i djevojka) necemo vise nikada otvoriti vrata osobi koja se prethodno nije najavila. Je li to moguce tako izvesti? Glupo mi je placati nesto sto stvarno nisam pogledao posljednjih 5 godina. Hvala vam.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija