Jump to content

Matija Meštrović

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Matija Meštrović objavio

  1. Puno Vam hvala na opsežnom pojašnjenju. U poslovnici su spomenuli da je možda kapitalizirana i da nemaju pristup polici, odnosno nemaju ju u sustavu te da probam otići u njihovo sjedište. Nadam se to obaviti ovaj tjedan i svakako ću ovdje objaviti "update".
  2. Puno Vam hvala na brzom i opsežnom odgovoru/pojašnjenju! Saznao sam o kojem je osiguranju riječ (koja kuća), bio sam u poslovnici i zamolio ih da mi izvuku ugovor/policu jer mi je sve 300km daleko u vikendici - našli su u sistemu mojeg oca - njegove podatke - no ništa vezano uz te podatke pa su mi "prišapnuli" da NE ZOVEM u sjedište u Zagreb nego da se pojavim tamo i zatražim ugovor na uvid jer oni u poslovnici nemaju pristup tome online. Kažu da je ili stornirano ili "..a čujte, ako nitko nije dugo pitao za tu policu/štednju....odite vi u Zagreb". Nisam još, ali budem - iz znatiželje samo, naravno Hvala i lijepi pozdrav!
  3. Pozdrav svima! Prvo, zaista nisam siguran da li sam "off-topic" - ako jesam - usmjerite me, molim vas. Ukratko: Moj pokojni otac je prije cca 12 godina (možda i 13, 14) meni (tada maloljetnom) uplatio cca 1000 eura na neku "dječju štednju" (Sunce, Euroherc - ne sjećam se.). Obzirom da je on tako hirovito dosta toga činio, o ovome nemam pisani trag (postoji no izgubljen je). Pretpostavljam da taj ugovor postoji kod te osiguravajuće kuće. Prije nekoliko mjeseci sam se sjetio toga i spomenuo majci - ona je rekla da tog novca više nema jer otac nije nastavio redovito uplaćivati. A ta informacija je došla od čovjeka koji je ocu "prodao" tu štednju kao "suradnik" te osiguravajuće kuće. Dakle, zanima me, postoji li zaista teoretski šansa da novac "ode" nekom osiguranju, banci ili kome god s kime se ugovori štednja? Razumijem da se mogu izgubiti prava na kamate i slično, no da ti novac uzmu - zar je i to moguće? Ako je zaista moguće - ok. No ako mislite da sve skupa zvuči sumnjivo - ići ći pitati tog čovjeka koji je tada to radio koja je to točno "kuća" bila i od tuda krenuti u potragu. Znam da sam štur s informacijama, no bitna je srž - da li zaista imaju pravo uzeti 1000 ili koliko god eura ako se ne držite redovitih uplata, postoje li zaista takvi ugovori? -napominjem da se radilo o uglednom društvu/kući, samo se ne sjećam točno kojem. Hvala Vam svima i lijepi pozdrav! P.S.: Ukoliko sam jako "fulao" temu - nemojte zamjeriti, samo me usmjerite i selim Hvala!
  4. Poštovanje; Tražim nekoga tko je već imao iskustva sa sličnim predmetima, naime radi se o 3 mjeseca "istrage" u Remetincu (koja je bila potpuno nepotrebna kako se kasnije ispostavilo) - uvjeti užasni; nadalje, 30 dana dijagnostike u Remetincu - uvjeti još lošiji; te osam mjeseci provedenih u kaznionici. Naravno više detalja, kraći opis svega oko predmeta i ostale informacije bi razjasnio kada stupimo u kontakt. Ne znam niti da li sam dobro opisao protiv koga se diže tužba - no smatram da je dovoljno jasno o čemu se radi. Djelo radi kojeg je došlo do svega je prometna nesreća. Puno Vam hvala unaprijed! Moji kontakti: Mail: matija1986m@gmail.com Mob: 098 971 5218
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija