Jump to content

glavomkrozzid

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Faraonu na informacijama! Što se tiče sindikata,ništa.Zadnji put je odbio,čini mi se Vrhovni Sud(za DVO),jerbo koristimo neke povlastice koje drugi nemaju i iz razloga sigurnosti. Kako god,sutra u boj! Obznanit ću javnosti kako je prošlo i šta sam riješio.
  2. Faraonu,hvala.Ali mogu li urudžbirati u postrojbi,kod personalca ili gdje? A tjerat vraga niz vjetar,trebam potvrde za vrtić i kredit,tako da koga šljivi,i tak je napredovanje za mene završeno,pa ne vidim previše štete po mene.
  3. Naravno da je to posao personalca,ali on mora raditi za njega ,a ne za ljude,njegova izjava od prošlog tjedna.To je zapovjednik samostalne postrojbe,pa kome u KoV-u se požaliti?
  4. Kome se obratiti za pomoć,kad zapovjednik postrojbe odbije molbe za pripadnost postrojbi( zbog kredita,naravno),stopira papire za POF,za zdravstveno osiguranje i slično,jer to nije njemu prioritet,pa se ti papiri i zamolbe ne šalju dalje u proceduru? ima toga još,ali barem krenuti odnekud.
  5. Molio bih savjet.Radi se o parnici za dokazivanje očinstva,ali... Kako mogu provjeriti da li je mogući otac živ(ili mrtav)? Pretpostavka je da živi na nekom od otoka. Ima li kakva legalna metoda?
  6. Pripadnicima OS RH došao je naputak,zapovijed ili tko zna što,o zamjeni "civilnog liječnika" ,vojnim liječnikom.Možemo li to zanemariti ili koja su nam prava u ovom slučaju?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija