Jump to content

TomicaZG

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je TomicaZG objavio

  1. Prije 2 minuta, Borbena7 je napisao:

    Ako dijete boravi na nekoj drugoj adresi, onda može kod roditelja i dalje imati prijavljeno prebivalište. Ali ako dijete prebiva na nekoj drugoj adresi, tada bi se tamo trebalo i prijaviti sa prebivalištem.

    Hvala na odgovoru ali mislio sam pitat dali ja kao roditelj moram ili mogu njega odjavit sa prebivališta od roditelja?

  2. Tu je odgovornost jedino i isključivo roditelja a ne bake i djeda. Baka i djeda sigurno nisu utjecali na rođenje unuke ili unuka. Siguran sam, da država ima bolje načine kako prisilit oca djeteta da plaća svoje obaveze a ne teretit baku i djeda i to još ovrhom kao da su oni nešto krivi. Di su prava  bake i djeda? Zašto se njih ništa ne pita u ovakvoj situaciji? Dali oni to žele ili ne? Shvačam za dobrobit djeteta ali mislim i smatram da je to odgovornost isključivo roditelja.

  3. Prije 30 minuta, Borbena7 je napisao:

    Ako još nije provedena ostavinska rasprava, možete u poslovnicu banke odnijeti smrtni list da imaju informaciju o činjenici smrti.

    Ako je provedena ostavinska rasprava, tada sa pravomoćnim Rješenjem o nasljeđivanju pristupate u poslovnicu banke i oni pokreću svoju i internu proceduru.

    Interesira me dali je opunomočenik dužan obavijestit banku o smrti vlasnika tekučeg računai vratit karticu ili može bilo tko?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija