Jump to content

Satyagraha

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Satyagraha objavio

  1. Nadam se da sam u dobru kategoriju stavio upit ukoliko nisam isprike unaprijed i molim moderatora da prebaci temu u odgovarajucu kategoriju, hvala.

    Prvo i osnovno, unaprijed hvala na odgovorima!

    Situacija je sljedeca...

    Majka je 2017. preminula, sestra i ja smo se na ostavinskoj raspravi odrekli svega u korist oca.
    Sada je otac preminuo. Buduci da je vecina sluzbi raspustena uoci korona virusa nemozemo napraviti bas nista pa imam nekoliko pitanja i molim za pomoc.
    Ja sam onkoloski pacijent i ne radim vec godinama zbog svojeg zdravstvenog stanja. Prijavljen sam na ocevu kucu u Velikoj Gorici dok je on bio prijavljen na Dugom Otoku gdje takodjer imamo kucu. Iako je bio u mirovini otac me do sada financirao.

    Buduci da su, kao sto rekoh, sudovi i odredjene sluzbe raspustene nemozemo inicirati ostavinsku raspravu niti sam uspio dobiti potrebite informacije pa Vas molim za odgovor na sljedeca pitanja:
    1. Dali krsim zakon ukoliko koristim njegove kreditne kartice? (rezije i hrana) 
    2. Krsim li zakon ukoliko upotrebljavam njegovo vozilo?
    3. Imam li pravo na njegovu mirovinu? 

     

    Jos jednom - hvala i srdacan pozdrav!

  2. Ukratko.. dobio sam obavijest (postom) da je moj lihvarski kredit prodan (?!!) i da RBA vise nema nikakve veze samnom, te su me, na dnevnoj bazi, poceli silovat djelatnici tvrtke EOS Matrix. Nisam uplatio ni lipe, a niti planiram.

     

    Kredit u RBA je bio nenamjenski, a posteno sam vratio koliko sam posudio. Iznos duga, tj. lihvarskih kamata trenutno iznosi 40.000 kn. Na sebi nemam nista (nekretnine/pokretnine) tako da mi nemaju sto ni uzet.

     

    Iako ne polazem bas previse nade.. here goes: trazim dovoljno ludu osobu koja ce me zastupati pro bono buduci da mi je izvor prihoda presusio prije dvije godine.

     

    ...s tobom ili bez tebe; netko ovom silovanju jadnog puka treba stati na kraj. Ovo je prvi korak.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija