Jump to content

Slaven Kolar

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Slaven Kolar objavio

  1. Ljudi! Ja ne znam šta bi vam rekao, osim Hvala Vam puno!

    Svaki savjet u mojoj jadnoj situaciji je dobrodošao! Sam sam si kriv i svjestan sam toga sad kada mi je kasno, obično su ljudi iskorištavali moju dobrotu i uvijek sam izvukao deblji kraj. Danas mi prijatelj kaže da sam k'o Dudek, svima bi pomogao, samo sebi ne možeš i zato vam zahvaljujem!

    Znači, prijava na Opčinskom dr. odvj.?!? ( supsdijarni tužitelj ??? ) Hvala na odgovoru! :)

  2. Očito će se voditi kazneni postupak, jedino je pitanje radi kojeg kaznenog djela. Vi kažete da je ona prijavila krađu, ali takva prijava je doista nelogična iz već navedenih razloga. No, potrebno je naglasiti da DORH, a kasnije ni sud nisu vezani pravnom kvalifikacijom djela od strane policije odnosno DORH-a. Osobno smatram da će DORH to vjerojatno (ako se odluče na optuženje) "okrenuti" na utaju, ovisno o iskazu "oštećene".

     

     

     

     

     

    Vi sa svoje strane doista morate dobro razmisliti i pokušati se sjetiti svega što bi vam išlo u prilog, glede čega su vam već sugerirane dobre stvari. Izvan toga, moglo bi biti grdo po vas.

     

    Jeste li već ispitani pred DORH-om odnosno istražiteljem?

     

    Nije prijavljena krađa nego utaja! Kao, dala mi je auto na 1god. da ga vozim i nisam joj ga htio vratiti kad je ona htjela i prijavila me da ga ne želim vratit i tu je zavrzlama...

    Navodno nemam više nikakve posljedice i nikakve prijave pošto sam auto ''vratio''.

    Ostaje mi samo privatna tužba!

  3. Ovako molim vas bilo koji savjet! Bio sam u vezi sa curom 3 god. i njezina majka je prepisala svoj auto na nju i ja sam ga vozio i koristio 2god.

    Kupio sam auto od nje i dao joj sve novce za njega koje je tražila (1600€), naravno bez svjedoka i kupoprodajnog ugovora (na povjerenje).

    U međuvremenu smo prekinuli, ušla je u loše društvo i počela se drogirati i živjeti sa dilerom i kriminalcem. Ja naravno nisam još prepisao auto na sebe, a vozio ga 1.god nakon prekida. Upali su u dugove I sad želi izvući neke novce od mene ili auto, i lažno me prijavila na policiju da sam joj ukrao auto i da joj nisam dao nikakve novce.

    Molim vas pomagajte, šta napraviti.:majstor:

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija