Jump to content

Milito

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Milito objavio

  1. Pozdrav, Zanima me da li firma snosi kakvu odgovornost ako je zaposlenik preminuo ( srcani udar) pod ugovorm na radu i kakva su nam prava.Pokojnik je bio osiguran u uniqa osiguranju koja u ovom slucaj uisplacuje cifru od 7500kn ( smrt usljed bolesti) , i da li se to smtra kao smrt usljed rada jer je bio na sezonskom radu ili kao smrt usljed bolesti.Ljecnicko je uredno prosao. Zahvaljujem.
  2. Mislim da "bijeg" nije ukljucen u kaznu jer sam ih pitao na osnovu cega su me zaustavili,vozio po propisima, zavezan, na autu sve ispravno, nije redovna kontrola pa mi je rekao kao da sam se okrenuo ispred njih i mislili da ih "izbjegavam" sto god im to znacilo , iako sam stajao na ualzu nekoliko minuta cekajuci prijatelja da izade. Uglavnom hvala na savjetima, bitno mi je da nema kaznene prijave, pokusat cu zalbom ublaziti dugotrajnu mjeru zabrane voznje.
  3. Nisam siguran, ali je oduzeta zbog voznje pod utjecajem alkohola
  4. Vozio sam pod zabrabom 2 tjedna prije isteka, i uz to sam imao koncentraciju lakohola 0.52 2 ulice dalje od kuce (znam idiotski potez nema opravdanja).Stajali su par kuca dlaje od frenda, pokupio ga i okrenuo se nazad i oni su posli za mnom, razlog zaustavljanja, mislili su da bjezim od njih. Sad me zanimaju samo daljnje posljedice, novcana kazna me toliko ne zabrinjava koliko mogucnost kaznene prijave i ostalih poljedica ako ih ima.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija