Jump to content

malina07

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je malina07 objavio

  1. ok, odvjetnik mi sastavio zalbu sa 5 stavaka zalbe. ugl, prvo se zali da ovrsni prijedlog nema moju točnu adresu ni OIB, da su dostavljali na krivu adresu, zastaru, i još nešto krivo obračunate neke tarife....zapravo sad kad najviše mislim kakav je to ovršni prijedlog koji mi dolazi i tereti me za nešto po zakonu a gdje ja na njemu nisam definirana sa svojim OIB-om. odnjela sam ga osobno u javnobilježnički ured gdje su bile ljute na mene kad sam tražila fotokopiju originalnog spisa. ugl moj odvjetnik kaže da ovršni prijedlog mora imat datum (koji ovaj nema). iz fotokopije spisa se vidi da su dva puta slali na tu adresu gdje je tv bio prijavljen, a sad nakon par godina na moju adresu prebivalista. također, da mora provjerit dal ima u zakonu neki vremenski okvir nakon što im dve dostave na onu adresu nisu uspjele kada trebaju od policije tražiti i dobiti moje točno prebivalište i poslati. zna netko o tome nešto?
  2. ok, hvala na savjetima. sastavio mi je on zalbu, al se jos nismo nasli da je procitam. javit cu vam razvoj dogadjaja.
  3. ok, znaci po stavci 1, ne mogu se vadit na to (nenadleznost javnog biljeznika), al ne razumijem tocno stavku 2?
  4. hvala puno na savjetu. ima li kakve veze sto je javni biljeznik iz ZG podnio ovrsni prijedlog prije promjene zakona 2012, kada to jos nije bilo u nadlezonosti mjesnih javnih biljeznika. p.s. nisam dobila poruku.
  5. Prebivaliste mi je u Buzetu. u Zagrebu imam boraviste i radim (iako na onoj adresi od HRT-a nikad nisam imala boraviste, i bila tamo kratko vrijeme), a odvjetnicki ured slao ovrsne prijedloge na tu adresu gdje je TV, tako da ih ja nikad nisam primila, sad mi je stiglo na adresu prebivalista (u Buzetu) tek ovrsni prijedlg (na racune iz 2011) koji je pokrenut 2012 javnog biljeznika u Zagrebu. Ne znam na sto mi se najbolje vadit. Da sam u vrijeme racuna iz 2011 imala boraviste na drugoj adresi koja uredno placa pretplatu (kao i adresa mojeg prebivalista). Ažurirano i citam taj ovrni prijedlog, malo sam citala u zakonu o ovrhama gdje pise da ovrsni prijedlog mora sadrzavati moj maticni broj, na ovom ovrnom prijedlogu nema ni mog maticnog broja, ni adresa prebivalista. ne znam od kakvog je to znacaja?
  6. u identicnoj sam situaciji s time da su mi trenutni dosli ovrni prijedlozi od javnog biljeznika, prijatelj mi je odvjetnik, pa ce napisati zalbu, a zanima me kako je ovo zavrsilo na sudu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija