Jump to content

sanvid1

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru ..... Dali mi mozete barem priporuciti kojeg odvetnika u Zagrebu .???????????
  2. Pa nazalost nemam nista papirnatog dokaza jer nisam smatro da ce mi ikada trebati , znam samo da sve pise na nju a ja nemam uopce nista i jedva prezivljavam . Sto se tice svijedoka mislim da se nijedan susjied nezeli petljati u nase stvari , svi su mi vec rekli da se to njih netice , . Nikad nisam imao posla sa odvjetnicama i ni neznam kako nekoga pronaci . Osjecam se potpuno izgubljeno , kao da sam u nekom nestvarnom svjetu . Zato i molim da mi se priporuce koji odvjetnik u Zagrebu , za rastave i imovinska stanja .
  3. :moli:SVI VI POSTOVANI KOJI CITATE OVU TEMU BI VAS ZAMOLIO AKO MI NETKO MOZE PRIPORUCITI KOJEG DOBROG ODVETNIKA - NESKUPOG , DA MI POMOGNE DO MOJIH PRAVA . NISAM BAS U NAJBOLJEM FINACISKOM STANJU . PUNO VAM UNAPRIJED HVALA ... sanvid7@gmail.com
  4. Pozdravljeni . Nakon 32godine braka supruga je podnjela zahtijev za razvod , kojemu se ja izricito protivim . Imam 65godina , supruga 69 . Nemam nikakvih prihoda , ili imovine , jer je supruga uvijek sve upisivala na sebe , a ja se nisam brinuo jer sam joj slijepo vjerovao . Za vrijeme braka , smo na njezinoj kuci koju je naslijedila podigli jos jedan kat sa dva mala stana od po 35m2 . supruga si je otvorila devizni racun - vezani , kupovala vise vrijednostih papira , obaveznica i raznih dionica , i sve je na njezino ime . U vrijeme 32godine sam joj davao sva moja primanja i dohodke , ulagao u kucu i obnavljao ju . Osiguran sam preko supruge . Nemam nikakvih primanja ili ustedevine , ni ikakvog bancnog racuna , jer je sve vodila supruga . Zanima me koja su moja prava za njezin zahtijev za razvod , i kako se djeli imovina . Kako sam imao neograniceno povjerenje u suprugu , nisam se nikad o tome brinuo . Ali sada vidim da cu zavrsiti na ulici , bez icega . Dali imam na ista pravo . jer o svemu tome nemam nikakvih dokaza , osim da neposjedujem nista , a sve ima na svoje ime supruga . Hvala na odgovoru . Dli mi mkozete priporuciti kojeg odvetnika u Zagrebu koji bi me mogao zastupati za sva gore navedena pitanja ????????????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija