Jump to content

vperic

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Banka salje uplatu poreznoj na osnovu poreza i prireza na kamatu na stednju.u ovom slucaju je negdje zapelo.ili banka nije doznacila stedstva poreznoj ili porezna nema podatke.nisam dobio rjesenja niti za jednu godinu.
 2. Ukoliko povrat poreza nije isplacen do danas na osnovu povrata za kamatu na stednju za maloljetnu djecu za 2015 i 2016. Sto tada uciniti?na banci kazu da nije do njih itd.u poreznoj me salju u banku, sto uciniti?
 3. U slucaju da imam ovrsni prijedlog u RH,a promijenio sam prebivaliste u BiH, je li moguca ovrhu provesti u BiH?
 4. Da li postoji mogucnost da se obavijesti granicna sluzba -granic pilicija po pitanju prinudne naplate u slucaju da je ovrsni prijedlog u fazi prinudne naplate? Hvala na odgovoru
 5. vperic

  ovrha

  Na prijedlogu izvrsenja stoji datum iz 2005.rekli su na pisarnici da dostava nije izvrsena jer je na adresi osoba nepoznata.pa ce ponovo pokusati izvrsiti dostavu.sta slijedi poslije ...zna li tko?
 6. vperic

  ovrha

  Koje podatke mora ovrsni prijedlog sadrzavati.npr br ziro racuna ,imovina ili se sastavlja uopceno.da li sud prihvaca opceniti prijedlog?
 7. vperic

  ovrha

  I jos jedno pitanje:kako za deset god nije doslo do blokade racuna?
 8. vperic

  ovrha

  Sta se desava ukoliko nije dostavljeno rjesenje o ovrsi?
 9. vperic

  ovrha

  Moraju li rjesenja o ovrsi biti dostavljena da bi uopce doslo do blokade racuna.ili dostava nije vazna?
 10. vperic

  ovrha

  radi se o h telekomu a ne o hrt.rjesenje nije primljeno jer ne stanujem na adresi prebivalista,znaci nije preuzeto.moze li dostava pismenih akata uticati na tijek pravne procedure?
 11. Tel .sam razgovarao sa djelatnicom u ht u.imam duzan cca 10000kn sa sudskim troskovima i tr odvjetnika i kamatama.na fini jos nisam blokiran.dug je star preko deset godina.Pitanje glasi:nakon deset godina od prispjeca racuna i donosenja rjesenja za naplatu je li moguce tek sada ocekivati blokadu racuna,ili je mogucno nastupila zastara?rjesenje osobno nikakvo nisam dobio jer sam mjenjao prebivaliste, a ne znam je li bio prijedlog ovrhe i sl.nisam primio nikakav sudski poziv.je li to sta utice na tijek postupka.primitak rjesenja?hvala
 12. vperic

  ovrha -pitanja

  Imam pitanje.bice malo neodredjeno jer nemam tocne podatke o pravnim aktima-nisu preuzeti.mogu li ocekivati blokadu racuna kod fine.trenutno moj racun nije blokiran.naime duznicki odnos je nastao jos 2003.kod ht-a.jos se vodi dug kod ht -a cca 10000 kn osnovni dug, kamate i sudski troskovi.-upucuju me na odvjetnicki ured.tj da platim.(nusam u mogucnosti platiti)u medjuvremenu je vjerojatno slano rjesenje o naplati.nije nikad preuzeto jer sam mijenjao adresu.je li moglo doci do zastare ili odbacivanja prijedloga ovrhe ako je doneseno jer ga nisam nikad preuzeo.kakav mogu ocekivati eventualni rasplet u ovom pravnom postupku?hvala na odgovoru
×
×
 • Napravi novi...