Jump to content

jadrančica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zatvorila sam obrt u prosincu 2010.godine. U 2011.god dobila sam rješenje o porezu na dobit za 2010.god u iznosu od 30000,00 kn koji do dan danas nisam platila i na taj iznos mi se obračunavaju kamate. Imam li pravo predati zahtjev za oprost poreznog duga zbog zastare, pošto su mi u nekoliko navrata dolazile opomene za porezni dug. Ukoliko ne, da li se u slučaju da Porezna pokrene ovrhu mogu pozvati na zastaru duga. Hvala lijepa.
  2. Hvala Vam na odgovoru, zanima me još da li mogu zatražiti zastaru po dugu od vjerovnika,ako da , na koji način,trebam li putem odvjetnika ili sama pismenim putem.
  3. Poštovani, zatvorila sam obrt prije pet godina prilikom čega mi je ostalo nekoliko neplaćenih računa prema dobavljačima koje ni dan danas nisam usjela podmiriti. Naime,u proteklom periodu sam radila u dvije firme po tri mjeseca i tek nedavno se uspjela zaposliti za stalno. U listopadu 2013. mi je na adresu stiglo rješenje o ovrsi 1/3 plaće za dug prema jednom dobavljaču koji potječe iz 2004.godine. Tada još nisam bila zaposlena i vjerovnik se nije mogao naplatiti. Mene sad zanima da li ovo rješenje može stupiti na snagu kod mog novog poslodavca,odnosno mogu li što napraviti da potražim zastaru za nastalo dugovanje. Pozdrav
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija