Jump to content

numlocky

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dvojica dobrih knjigovođa su mi savjetovali da ne idem na opciju sa mjenicama nikako.
  2. Po zakonu i u poreznoj upravi su nam rekli da nema nikakvih plaćanja cesijom ili kompenzacijom firmama koje su u blokadi. Zatim nam knjigovođa blokirane firme kaže kako sva odgovornost prelazi samo na blokiranu firmu,te nam i potpisaju istu takvu izjavu. A kada smo sa cesijom došli u banku, oni je odbijaju potpisati jer kažu da je protuzakonito bilo cesija bilo kompenzacija, ali nam banka izrađuje Ugovor o pristupu dugu, koji je kao dozvoljen. Banci je sigurno stalo da naplati bar dio duga, te uzme novac od nas. Ima li tko iskustva o ovom Ugovoru i saznanja da li smo mi u tom slučaju u prekršaju ?
  3. Zahvaljujem na odgovoru. Ukoliko idemo na asignaciju da li je to nelegalno s obzirom na situaciju i da li netko moze ( porezna uprava je prva na listi dužnika ) praviti probleme .
  4. Novo otvorena tvrtka treba uplatiti unaprijed godišnji najam prostora, ali žiro račun Najmodavca je blokiran. Najmodavac zahtjeva uplatu na žiro banke kod koje ta tvrtka ima otplatu kredita. Kako se pravno osigurati jer u ugovoru stoji da smo dužni uplatiti na žiro Najmodavca i da li je to legalno ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija