Jump to content

arjenten

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrv svima! Ukratko priča: Nikad u braku, bez djece, 28 godina, prvostupnik sram me reci cega pa to preskacem. Zivim u Svedskoj, a imam HR drzavljansto i zivio sam u Zagrebu do prije par mjeseci kad sam se preselio u Svedsku. Ljubav sam nasao u Kolumbiji, i to nije jedna od onih "cuanto dinero" veza Medutim, ona ima cerkicu od 3 godine iz proslog braka. Bivsi muz joj je zaposlen, isto kao i ja i ona. Njih dvoje nemaju nikakvih poveznica osim te djevojcice p me zanima: - Ne trazim biti otac male, obozavam ju ali ima oca koji uplacuje gotovo svaki mjesec alimentaciju i brine se o djetetu. Mjesec dana zivi kod oca u Bogoti, a mjesec dana kod majke u drugom gradu. I tako kroz godinu.Sto mi preostaje?.Majka djeteta bi se sutra preselila kod mene u Svedsku ali samo s djetetom. Što.nam preostaje? Da li.netko ima iskustva oko slicnih slucajeva? hvala Vam svima unaprijed!
  2. Trebam pomoc oko necega u firmi. Prije 2-3 dana sam uplatio na racun firme neke novce kao pozajmicu, danas bi izvadio nesto van, da li to mogu internet bankarstvom prebacit na svoj privatni racun kao povrat dijela pozajmice ili nekako drugacije? Ne radi se o velikoj cifri. Unaprijed hvala
  3. Pozdrav, zaposlen sam od 15.01.2015u tvrtci kod prijatelja (nisam clan drustva), mladji od 30 godina pa su me zahvatile olaksice oko placanja doprinosa i slicno. Da li u slucaju otvaranja novog vlasitog jdoo-a na svoje ime gubim u firmi u kojoj sam zaposlen te olaksice ili otvaranje vlastitog jdooa nije zapreka? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija