Jump to content

krky

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. To se čini razumno, ali ako neće imati učinka... Da li postoje neki rokovi zastare u slučaju tužbe ako ih još čekam nakon ugovorenog isteka roka završetka radova ? Iz kojih izvora je moguće namirenje uplaćenog avansa ?
  2. Ugovorio sam sa građevinskom tvrtkom radove i uplatio avans. Rok za početak radova su odgađali nekoliko puta, a sada više uopće nisu dostupni. Ugovor osim datuma početka ima navedeno i trajanja radova (datuma završetka). Kakave su opcije za mene kao oštećenu fiziču osobu-investitora za povrat sredstava ?
  3. hvala ! može li procjenu raditi i netko kao neovlašteni (postoje li takvi) ako je u svrhu osobnog informiranja - poradi kreiranja cijene nekretnine za prodaju (dakle, ne za podizanje kredita itd.) i postoji li standardizirana pismena forma izvrsene procjene ?
  4. Trebam procijenitelja nekretnina na području Varaždina i Rovinja - ako netko ima kontakt...da li postoji popis ovlastenih proc. - nisam našao tako nešto na netu.
  5. Prodajem voćnjak i susjed po prvi put u 22 godine osporava među. Što poduzeti kako bi se izbjegli nesporazumi i neugodnosti za mene i kupce. Kakva je praksa - tko poziva mjernika i plaća troškove i što je još razborito poduzeti u takvoj situaciji ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija