Jump to content

Banankica

Korisnik
 • Broj objava

  6
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Radim, tj. konobarim, puno radno vrijeme za stanarinu, režije i hranu, nemam nekih prihoda sa strane, obitelj nije u najboljoj poziciji. Mislim se prebaciti studirati nešto novo, a opet mi je žao. Vidim da ljudi nisu aktivni po ovom forumu za ovakve teme, ha?
 2. Radiš u struci ili? Važem isplati li mi se ubijat na taj način ili ne. Jako je teško.
 3. Pozdrav, evo jedna tema za studente koji su u situaciji kao ja: izvanredni studenti s poslom. Podijelimo iskustva i savjete, kako izdržati tempo, kako naći koncentraciju i sve ostalo! Nadam se odazivu, dobrodošli komentari studenata i svih koji su to već prošli (dapače!)!
 4. Hvala svima, čeka se odgovor odvjetnika pa ćemo vidjeti:)
 5. Danas sam kontaktirala odvjetnika i zakazala sastanak pa ćemo vidjeti. Ni meni upravo taj dio nije jasan. No, oni snimaju razgovore u kojima sam ja par puta izgubila živce pričajući sa službenicom koja je krenula vikati na mene "kad tad ćete dobit plaću na račun" i sl. Strašno! dakle, ima ta opcija nepriznavanja duga? Hmmm.
 6. Pozdrav, forumaši! Pročešljala sam pola interneta i sve ove teme i moram naglasiti kako sam i dalje zbunjena pa molim za pomoć, ukoliko itko ima ikakve informacije! Naime, 2007. mi je umro otac i vodili smo jednu klasičnu hrvatsku ostavinsku raspravu, onu koja traje beskonačno dugo (6 godina) radi podjele jednog auta i stana, tuča za pola kvadrata i sl. Svakako, kad smo se u konačnosti dogovorili, ja kao nasljednik sam ustupila svoj dio imovine članu obitelji te se odrekla svega ostalog u ostavinskoj masi. Znam da nasljeđivanje ne može biti djelomično, tj. da onaj tko se prihvaća naslj
×
×
 • Napravi novi...