Jump to content

jozoporcija

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je jozoporcija objavio

  1. POZDRAV, molio bih stručnu pomoć.može li poslodavac radniku koji ima ugovor o radu na neodređeno u neprekidnom trajanju više od deset godina uručiti poštom otkaz istog.razlog je kako poslodavac navodi zatvaranje obrta.radnik je na bolovanju zbog teške tjelesne ozljede koju je zadobio na radnom mjestu.odnosno u tom obrtu,ozljeda je priznata od strane hzzo kao ozljeda na radu.unaprijed hvala,molim pomoć koja su moja prava. ps.ja nisam potpisao ništa osim povratnice koja je bila na zatvorenoj koverti koju mi je dostavila pošta.
  2. Ma nikome oni nista ne daju,ostao sam bez podlaktice i imam priznatu OR pa su mi smanjili za50posto.nemoj uzalud lutati.ako nama daju od cega ce ONI zivjeti. Stedi zivce.
  3. pozdrav,ja sam dosta toga već prosao sa ozljedom na radu.prvo nista sam postići nećeš,znači nađi si odvjetnika stručnog za te stvari.nisi naveo dal ti je priznata ozljeda od strane hzzo,sam mozes podnijeti zahtjev za vjestacenje o tj.oštećenju. ali sve ovisi o težini i vrsti ozljede. moj savjet , bez odvjetnika nista neces moći.puno sreće ja već treću godinu obilazim od vrata do vrata,ali većina ih je zatvorena-DOK SI ZDRAV I RADIS SVIMA SI OK,ALI KADA TREBAS OSTVARIT NEKA ZAKONSKA PRAVA IZ RADNOG ODNOSA ,HZZO,HZMO ITD. TADA UDARIS U DEBELI ZID.POZDRAV I SRETNO.
  4. Pozdrav svima.molim da mi netko pojasni moj slučaj. prije dvije godine sam pretrpio tesku ozljedu na poslu.utvrđeno mi je 50 posto invalidnosti na zavodu za vjestačenje.da budem jasniji amputirana su mi četir prsta šake.prije dva ipol mjeseca sam bio na inv.komisiji za utvrđivanje nesposobnosti za rad,još ništa nisam dobio od njih.uzeli su mi svu orig. med. dokumentaciju. unaprijed hvala.
  5. Danas sam bio na vjetacenju.lom trazio profesionalnu nesposobnost.imam priznatu ozljedu na radu amputacija 4 prsta šske osim palca.dijagnoze f68.2,f43.1 f41.2 na bolovanju 20 mjeseci.50 posto tjel.ostecenje imam rjrsenje iz 2014.vjestak me pitao kako se osjecam i uzeli su mi svu originalnu med.dokumentaciju i rekli da cu rješenje dobiti poštom,ako neko nesto zna o tome molim pomoc i sta mogu ocekivati.hvala.
  6. Pozdrav svima.molim pomoć od onih koji imaju iskustva.bio sam na vjestacenju u hzmo,imam priznatu ozljedu na radu iz2013.na bolovanju sam 20 mjeseci.dijagnoze f68.2, f43.1,f41.2 amputacija 4 prsta osim palca.priznato tj.oštecenje 50 posto. Vjestak me samo pitao kako se osjecam i kakvi su moji problemi.uzeli su mi kompletnu originalnu medicinsku dokumentaciju i rekli da cekam rjesenje postom ce biti dostavljeno.pa ako neko nesto zna molim da mi odgovori.hvala unaprijed.ps. Lom je trazila profesionalnu nesposobnost.
  7. POZDRAV SVIMA.Molim pomoc onih koji su imali slicna iskustva.2013g. sam zadobio tesku ozljedu desne šake,totalna amputacija četiri prsta,osim palca.priznata mi je ozljeda na radu.2014 sam bio na vjestacenju za tj.oštecenje i dobio sam rjesenje na 50 posto.moj obiteljski lijecnik je poslao u ožujku 2015 svu med.dokumentaciju u hzmo i cekam da me pozovu na vjestacenje za profesionalnu nesposobnost.u firmu ne mogu zbog psihickih problema.kao strojar sam radio kod poslodavca za sto je potreban rad sa dvije ruke i spretnost rada sa svim prstima.a ni oni me ne zele nazad jer vodimo sudski postupak.molio bih savjet od nekoga tko moze pomoci.sta me ceke na vjestacenju i sta ciniti dalje.pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija