Jump to content

nik2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Neznam nista o pravu al znam o udarcu u glavu. U najmanju ruku se mora vidit crvenilo + oteknuce, osim ako je bio super njezan pogledaj literaturu Ceramilac A. Opšta i specijalna patologija mehaničke traume. Beograd: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, 1986. Zivio Kroatikistan, tuzi pa ako prode prode, posljedica nema. Izgubit nemozes.
  2. Dobar dan svima. Dosta dugo citam o razvodu i optuzbama s obje strane. Mene osobno zanima misljenje oba roditelja i to na taj nacin da se stave u kozu ovog drugog, te postavljam pitanja: 1. Koliko bi te placali za svoje dijete, a koliko bi te voljeli primit za isto? 2. Koliko bi te se vidali s tim dijetetom i koliko cesto? 3. Dali bi ste zelili da to djete bude dodjeljeno vama ili vasem partneru na cuvanje i odgoj? Meni se dogodilo sta nebi zelio da se nikom dogodi, a to je da vise ne komuniciramo i konstantno se inatimo, a na kraju ce dijete najvise da pati, jer mi vise nemozemo sjest ko ljudi i dogovorit se oko svega, pa vas pitam bez postotka i statistika i mogucnosti ili nemogucnosti drugog roditelja vec kao razumna bica sta je normalno i realno. Ja bi osobno volio da supruga dobije dijete na odgoj i cuvanje, a oboje skrbimo za njega, takoder bi volio da sam nelimitiran u vidanju istog, a ako ne makar da ga vidam svaki drugi dan i to cijeli a ne 2-3 sata i da makar svaki drugi vikend prespava kod mene a ne od subote popodne do nedjelje ujutro vec od petka do nedjelje navecer. Sta se novca tice ili ocigledno najdelikatnije teme misljenja sam da je u ovo tmurno doba 2000-2500kn za predskolsko dijete sasvim uredu. Volio bi cut vasa misljenja na ovu temu i mozda sudsku praksu koja je vjerujem daleko od gore navedenog.
  3. Hvala na odgovoru. Najvjerovatnije necu prisustvovat glavnoj raspravi jer imam neodgodiv put u inozemstvo. Pa me zanima dali sudac moze donest presudu bez mog prisustva i ispitivanja.
  4. Protiv mene se vodi kazneni postupak po cl.98 do relativne zastare je manje od 5mj. Glavna rasprava se jos nije odrzala pa me zanima: 1. Ako ne dodem na raspravu a nisam se opravdao, moze li se raspisat tjeralica i dali je takva praksa? 2. Mogu li se opravdad radi neizbjeznih poslova ili medicinskog razloga i tako sve rastegnut do zastare?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija