Jump to content

Hrvoje_1

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pitanje kratko i jasno. Da li poslodavac smije voditi evidenciju vremena provedenog na wc-u, tj. koliko vremena radnik provede na toaletu obavljajući svoje fiziološke potrebe? Da li postoji pravilnik kojim je to regulirano? Hvala na odgovorima.
  2. recimo da sam mu ja leđima okrenut... ma jasno mi je da krsim pravilnik firme, al ja pitam dal moj poslovođa krsi kazneni zakon po clanku 131. samo to je bitno!
  3. ma nije u tome stvar dal ja visim tamo ili ne! pitanje je da li on tim postupkom krsi zakon!?
  4. Ispricavam se ako sam fulao podforum pa ako treba nek moderator premijesti. Pitanje glasi: Da li mene moj poslovođa nakon sto mi zavrsi stanka za odmor i ja se ne vratim na radno mjesto u ured smije fotografirati u npr. kaficu a da ja nisam upoznat s tim da me se fotografiralo i dalje da on tu fotografiju koristi kod šefa kako dokaz da sam ja prekršio radnu obavezu. Zanima me da li tu ima elemenata kaznenog dijela po clanku 131. kaznenog zakona. Hvala.
  5. Kad parkirate vozilo imate 5 min da kupite kartu, u principu vas mogu u 6. minuti kazniti. Kontrolori uvijek daju neku toleranciju od 15-30 min., al to zavisi od kontrolora do kontrolora...
  6. Aj dobro, vidim da dobivam samo "pametne" odgovore. Budem se sam snasao.
  7. Ako mi nemozete pomoci da se izvucem iz tog onda nemojte nis komentirati. Nek oni love te kaj imaju 19 prijava a ne mene zbog nekakve gluposti. Nemam 2000 kn viska da se pokrijem usima i platim za sta sam kriv i za sta su mi izmislil. Da oni rade posao kak spada legitimirali bi prijatelja i to bi uslo u zapisnik pa se nebi mogao zaliti. Tolko su nesposobni da neznaju prepisati 2 broja i prometne dozvole pa bi pisalo da sam vozio auto od 50 kw a ne jaci od 75 kw! Ak se mogu izvuci zasto se nebi, barem da pokusam. Pa ako neko ima prijedlog kak nek mi pomogne... Hvala.
  8. Mladi sam vozac. Zaustavila me policija pslije 23 h i sad mi je dosao poziv za sud zbog toga. Kad su me zaustavili nisu legitimirali prijatelja koji je bio samnom. Zanima me da li mogu navesti da je bio samnom netko stariji od 25 godina? Da, terete me da sam vozio auto jaci od 75 kw, a auto kojim sam ja upravljao ima 50 kw! Kak sad to? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija