Jump to content

bojanb

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li vlasnik fime može nekako pravno odgovarati zbog toga šta nije vratio sva dugovanja svoj firme koja je išla u stečaj ?
  2. Presuda je pravomoćna 3 godine. "Pokretanjem ovrhe na temelju ovršne isprave..." šta je to ovršna isprava ? Sad sam na stranicama narodnih novina pronašao da je za tu firmu proglašen stečaj 11. IV. 2013. a ja imam presudu u kojoj je dosuđeno da mi ista duguje iz 2012 godine. Kako je moguće da u postupku stečaja mene nitko nije pitao da li se želim naplatiti ? Ili sam to ja sam morao pokrenuti ? Ili ? Šta ja još mogu napraviti da istjeram dug ? Da li mogu eventualno pokrenuti privatnu tužbu protiv vlasnika te firme u stečaju ? Hvala na pomoći
  3. Pozdrav, imam pravomoćnu presudu zbog ogluhe u svoju korist(ja kao fizička osoba sam tužio firmu koja mi duguje). Kako da pokrenem postupak naplate ? Bio sam u FINI i oni su mi rekli da to nije došlo do njih radi ovrhe/naplate ali i da dođe da ne bi mogli ništa jer je firma u stečaju. Firma od koje se moram naplatiti je d.. Šta dalje ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija