Jump to content

Zagreb86

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zagreb86 objavio

  1. A kako dokazeti da taj suvlasnik tamo zivi ukoliko nije prijavljen na toj adresi?
  2. Ukoliko bi mi podmirili dugovanje i nastavili placati re pokrenuli tuzbu za naplatu dijela troska od druge strane, sto mislite , da li bi dobili postupak?
  3. Imamja sve potvrde racuna. I do prije par mjeseci je i druga strana davala za rezije ali ovih zadnjih par nezeli. Zato smo i mi prestali placati, nema smisla da dajemo i za nju a da ona nista ne daje.
  4. Oprostite no nisam bas razumio. Naime, u kuci zive 3 od 5 suvlasnika. Jedan od tih troje ne zeli sudjelovati u troskovima. Ipak mislim da nema smisla da racuni dolaze i na one koji ne zive tamo. Mislite da davatelj usluge "rascijepka" racun shodno vlasnickoj strukturi i tako naplati dug? Ja sam cuo da davatelj usluge u slucju kada je nositelj racuna pokojni, cim nadje prvu osobu koja je nasljednik da njoj salje ovrhu na cijeli iznos, sto mi nema nikakvog smisla.
  5. Zaboravio napisati.racun jis uvijek glasi na pokojnu osobu. Nasljednici nisu nikada prebacili racune na nekog od njih
  6. Postovani, Neznam da li sam pod dobrom rubrikom, no ne zamjerite ukoliko nisam. Naime, suvlasnik sam u jednoj nekretnini. Ukupno ima 5 suvlasnika, nemaju svi jednake vlasnicke udjele. Takodjer nisu svi prijavljeni na toj adresi niti ne stanuju svi tamo. Nekretnina ima 3 stambene jedinice no nisu etazirane te su sve vezane za jedno brojilo vode i struje. Do sada su dva kucanstva dijelila rezije struje po pola i vode po osobama. Sada jedno ne zeli vise placati dio rezija a uredno tamo zivi i trosi i struju i vodu(jedan od suvlasnika). Sada vec nekoliko mjeseci ne placamo navedene rezije jer to jedno kucanstvo nezeli sudjelovati u placanju a onda nema smisla da drugo placa cjelokupan iznos racuna a ovo orvo da zivi besplatno Naravno, dosle su i opomene. Molio bih vas pomoc, sto nam je ciniti, kako natjerati tog suvlasnika da sudjeluje u troskovima?. Ako ovako ostane pretpostavljam da ce ici ovrha. Koga ce se u ovom slucaju ovrsiti? Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija