Jump to content

birest

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Centar za socijalnu skrb je ugrubo dao prijedlog za lišenje poslovne sposobnosti pod navodom da sam "osoba s psihičkim smetnjama koja se nije u stanju brinuti o sebi". Ja sam bio zaposlena osoba što može poslužiti kao dokaz, ali njih to nije interesiralo. Zatim je došao vještak i okarakterizirao me da sam za ništa (i naravno pokupio 2500 kn za vještačenje) i od tada je sve počelo. Kada sam doznao da sam lišen, onda smo počeli još 2 vraćanja: prvo za liječenje, a onda i u potpunosti. Imam dojam da takav sustav jedino interesira novac jer sam pogledao i ovo: https://www.youtube.com/watch?v=TlWPH_3d9SI. Ako postoji kakva šansa da se ovo riješi, bio bih zahvalan toj osobi na pomoći sve do kraja života!
  2. Poštovani, mogu li podnijeti preko odvjetnika ustavnu tužbu i nakon proteka roka od 30 dana, točnije nakon proteka više od 5 mjeseci od zadnje dobivenog pravomoćnog rješenja kako bi se sva ta rješenja ukinula i da se mogu u periodu poslovne nesposobnosti i skrbništva voditi kao potpuno poslovno sposobna osoba kao da nikada nije imala skrbnika? Ne mogu se pomiriti s ovakvim hedonističkim sustavom jer ponavljam da se sve temelji na lažnim iskazima i da su me tako podlo oštetili i onda se pokrili novim lažima i ja sada živim kao zadnja budala s problemima onih koji bi trebali štititi čovjeka. Hvala Vam još jednom na pomoći
  3. Poštovani, molim Vas za iskrenu pomoć gdje i kako mogu poništiti sva pravomoćna rješenja skrbništva jednog Centra za socijalnu skrb, sva pravomoćna rješenja poslovne nesposobnosti jednog Općinskog suda i jedno pravomoćno rješenje žalbe jednog Županijskog suda jer su me podlo oštetili nepotrebnim oduzimanjem i onda i mukotrpnim vraćanjem poslovne sposobnosti gdje malo više od 4 godine na osnovu lažnih iskaza nisam imao sva svoja prava? Htio bih Vam i sve detaljnije objasniti, ali za to nemam vremena pa Vas samo molim za pomoć gdje i kako mogu poništiti sva ta pravomoćna rješenja kako bih se vodio kao da nisam ni bio lišen i imao skrbnika, a i da moje pravne radnje sklopljene u tom periodu budu valjane jer imam jasne dokaze da me cijeli takav sustav oštetio i izmanipulirao. Sve ovo je trajalo od kraja 2010. kada su me lišili u potpunosti pa do kraja 2014. godine kada mi je sve vraćeno u potpunosti. Hvala onima koji mi mogu pomoći jer to zaista želim riješiti na strani pravde.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija