Jump to content

zeza2509

Korisnik
  • Broj objava

    29
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Novi statusi koje je zeza2509 objavio

  1. Zeno, opusti se, svi su divni, pomazu, daju sve od sebe da izvuku odgovor, kakav-takav. Ja sam prolazila bez problema, ali sam i znala, ostali su zapinjali, neki jako, i svejedno su prolazili, moras znati barem nesto reci o svemu, bar malo! :) sretno ti sutra i javi kako je proslo! :)

  2. Idem u petak pa ti se necu moci tamo javiti, ali svakako cu ti u petak poslati poruku kako je bilo. U 14,30 mi pocinje ispit. Misli na mene, i ja cu na tebe ;)

  3. Da, i meni je eu koma, nisam tip koji uci napamet, a tamo uglavom tako moram, a o povijesti eu da ne govorim, to nemam pojma. I bunim se u sustavu drzave oko organizacija, ureda drzavne uprave, pa glavog tajnika ministarstva... znala bi svojim rijecima nekako objasniti, ali kako ce to izgledati, hocu li to uspjeti srociti a da ima smisla... joooj muko moja!

  4. Nije da ne znam, znam, ali se na nekim dijelovima zbunim, zapinjem. Bas sam muzu rekla da mi je Bog svjedok koliko sam se trudila i zaista sam dala sve od sebe, nadam se da ce mi se posrecit. Jedva cekam da prodjem i da se vratim normalnom zivotu, jer ovo vise nije normalno! Najgore je sto sam panicar, bojim se da me tamo ne ostavi ovo moje jadno srce! :D

  5. Joj, ja sam SSS ali sam zaposlena pa mi je tim gore

  6. Ti se zaista ni ne smijes zivcirati! ;) Cestitam ti na trudnoci! Jesi pripravnik ili zaposlena? Koja strucna sprema?

    Meni je komaaa, kuca mi je u kaosu, kuham ono sto se moze skuhati u par minuta, a kcer vec ludi jer je mama u svom filmu, jedva cekam da to prodje i da se mogu vratiti svojim obvezama i bezbriznoj igri s mojom zenskom! Ceka me kao ozebli sunce! :(

  7. Molim te, javi se! Polazem za 3 dana i ludaaa sam od brige. Hvala!

  8. Isto sss, ali zaposlena. Bojim se da su prema zaposlenima strozi nego prema pripravnicima! :P

  9. Heeej, kako je bilo na dsi? Jesu strozi prema zaposlenim osobama?

  10. Jel polazes sa SSS? Zaposlen ili pripravnik?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija