Jump to content

MareKiara

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prelako!!! Super komisija!!! Ustav i sustav nas nista nije pita, samo je on prica!!! Znaci ni jedno pitanje me nije pita!!! EU da izaberem pitanje!!! Zup zus i uredsko-prethodno pitanje, jedinstveno upravno mjesto, ko je zainteresirana osoba u zusu, sto je spis, osnovne evidencije, razlika između pečata i ziga!!! Lokalnu i službenike-sve klasika pitanja ona je jedina pitala malo detaljnije i vise pitanja al o svemu sam nesto rekla ili Muljala... Uglavnom prelako!!! Da sam učila 5 puta manje jednako bi prošla!! I imala sam vrimena sve ponovit između predmeta!!!
  2. Ajme draga hvala ti sta si mislila na mene i javila mi!!! Super sta si prošla, bravo, čestitam ti!!!

    Javim sutra kako je prošlo!! Taman sam dosla u hotel i sad cu malo ponovit, muz vec spava do mene!!

    Puno hvala!!!!

  3. Zeno, opusti se, svi su divni, pomazu, daju sve od sebe da izvuku odgovor, kakav-takav. Ja sam prolazila bez problema, ali sam i znala, ostali su zapinjali, neki jako, i svejedno su prolazili, moras znati barem nesto reci o svemu, bar malo! :) sretno ti sutra i javi kako je proslo! :)

  4. Ma naravno da ces se sitit!! Ako se i ne Sitis. Pričaj nesto da vide da si učila!!

    Sretno i obavezno se javi!! Bit ce to sve super!!!

  5. Idem u petak pa ti se necu moci tamo javiti, ali svakako cu ti u petak poslati poruku kako je bilo. U 14,30 mi pocinje ispit. Misli na mene, i ja cu na tebe ;)

  6. Da, i meni je eu koma, nisam tip koji uci napamet, a tamo uglavom tako moram, a o povijesti eu da ne govorim, to nemam pojma. I bunim se u sustavu drzave oko organizacija, ureda drzavne uprave, pa glavog tajnika ministarstva... znala bi svojim rijecima nekako objasniti, ali kako ce to izgledati, hocu li to uspjeti srociti a da ima smisla... joooj muko moja!

  7. Mene samo brine ta EU, jer je stvarno lose znam.. A ovo cu drugo probat nesto svojim ricima, a EU mi je to jako teško nego ga moram ucit napamet!!

  8. Ma to su sve price... Tako govore da nas pravnike pilaju zup i zus...

    Ma sta bude...

    Javi mi se tamo!!

  9. Nije da ne znam, znam, ali se na nekim dijelovima zbunim, zapinjem. Bas sam muzu rekla da mi je Bog svjedok koliko sam se trudila i zaista sam dala sve od sebe, nadam se da ce mi se posrecit. Jedva cekam da prodjem i da se vratim normalnom zivotu, jer ovo vise nije normalno! Najgore je sto sam panicar, bojim se da me tamo ne ostavi ovo moje jadno srce! :D

  10. Joj, ja sam SSS ali sam zaposlena pa mi je tim gore

  11. Ps-i ja čekam curicu i jedva cekam da ovo prodje da mogu ponosno i slobodno setat svoj drob po plazi!!

  12. Ja sam ti zavrsila strucno osposobljavanje, magistar prava sam!!

    Nemogu rec, stvarno sam učila, al sam se samo u jednom trenutku prestala zivcirat i zapitala sama sebe, zbog čega se ja živciram!! Zez mi je samo ako ne polozim ne znam bas ocu u deveti misec moć putovat u ZG... Znam onako sve, osrednje.

    A o kuci da ne pričam..

    Samo da prodje vise!! Nemogu vise bit zabijena u kucu...

    Koja si ti struka??? Meni je brat polaga drzavni ima tri miseca i govori da ima ekipa sta nista nisu znala i puštalo ih je. Da je to čista formalnost!!

  13. Ti se zaista ni ne smijes zivcirati! ;) Cestitam ti na trudnoci! Jesi pripravnik ili zaposlena? Koja strucna sprema?

    Meni je komaaa, kuca mi je u kaosu, kuham ono sto se moze skuhati u par minuta, a kcer vec ludi jer je mama u svom filmu, jedva cekam da to prodje i da se mogu vratiti svojim obvezama i bezbriznoj igri s mojom zenskom! Ceka me kao ozebli sunce! :(

  14. Zeza ja sam u sedmom misecu trudnoce!! Ne isplati se zbog ovog zivcirat.. Sta bude bit ce... Nikad nemos sve naučit niti sve znat... Dala sam sve od sebe, pa sta Bog da!! Ja sam se dosta bazirala na pitanja sa foruma.. Ostalo sam pročitala... Zup i zus malo bolje!!
  15. Meni je u subotu!! EU najlošije znam stalno je nesto odgadjam ucit pa cu je ova dva dana malo bolje... Ja cu jos jedan put malo ponovit i to je to... Sta znam znam, sta ne znam necu ni naučit... A zivcirat se oko ovoga necu!!! Sta bude-bit ce...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija