Jump to content

vr

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam. Barem sam sad malo sigurnija da me neće samo tako ostaviti na cesti. Još preostaje pronaći nekog dobrog odvjetnika koji će pričekati s plaćanjem ili raditi na postotak (ako toga uopće ima??). Ne mogu vjerovati, upravo zato da bih izbjegla odvjetnike sam i potpisala takav dogovor, na minimalnu svotu. Mogla sam tražiti puno puno više, ali nisam htjela da se to otegne. A sada izgleda nemam izbora.
  2. Puno hvalana odgovoru. Znači, misliš da to ne bi bio gubitak vremena i novca, tužiti se? Mislim, da li taj papir od javnog bilježnika može biti osporen ili nešto? Htjela sam otići kod odvjetnika čuti samo njihovo mišljenje, ali samo ti uvodni razgovori nose 50 bodova - što je 500 kuna. Nadala sam se naći nekog tko bi radio na postotak, pa po završetku parnice uzme od dobivene svote dio. Ali kako da se išta dogovorim kad nemam novaca za početni razgovor. A ne znam niti kome bih otišla, mislila sam se kod nekoliko raspitati, ali vidim da si ne mogu priuštiti niti razgovor s jednim. Totalno ne znam što daradim jer svaki mjesec koji prođe ja plaćam podstanarstvo i kuća mi je sve dalje. Naime, ne znam koliko će me ljudi koji tu kuću prodaju čekati a bez ovih novaca ju ne mogu kupiti.
  3. Stvarno sam zadivljena ovim forumom i korisnim informacijama koje se na njemu mogu naći. Nadam se da ćete imati i za mene neki savjet. Naime, radi se o rastavi braka. Nisam pokrenula postupak za podjelu imovine jer smo se dogovorili o cifri koja meni pripada (koja je stvarno minimalna), a sve ostalo ostaje njemu. Ja sam tražila samo koliko mi treba da kupim kuću. Kod javnog bilježnika smo ovjerili izjavu u kojoj mi do određenog datuma treba biti isplaćen tajiznos. Naravno, rok je prošao, i ne samo da mi još uvijek nisu isplaćeni već se "moj dragi" prijeti i da mi ih i neće dati. Kuća u kojoj smo živjeli je bila prepisana na njegove roditelje, a nedavno na njega. I vrijedi puno više, ja sam tražila možda 10% vrijednosti. Uglavnom, ja imam papir ovjeren kod javnog bilježnika na kojem stoji koliko mi treba isplatiti. Kako da ga natjeram da to ispoštuje? Pokušala sam pitati nekog odvjetnika ali i samo razgovor košta više nego si mogu priuštiti, budući da sam sad podstanar. MOLIM VAS POMOZITE MI! Znam da bih trebala dići tužbu, ali ima li smisla? Da li itko zna koliko to otprilike traje, mogu li pobijediti i koliko će to sve koštati. PUNO HVALA
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija