Jump to content

josipa81

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U uvodnom postu sam napisala da sam ja oštećena, ali ok... hvala, puno ste mi pomogli.
  2. Negdje sam čitala da je zastara 10 god. Ovo nije tako davno, zadnjih mjesec dana. Najbitnije mi je da znam da je ovo okrakterizirano kao kazneno djelo kako bih imala argumente za tužbu ako nastavi sa tim bez obzira dali mi to šteti ili ne. Ako zakon kaze da se ne smije onda valjda se nebi smjelo to raditi.
  3. Trenutno nema, ali nije isključeno da neće biti. Nije isključeno da će to isto napraviti u nekom drugom slučaju, pa čisto da znam što mogu napraviti
  4. Imam otvoren OPG kojem sam nositelj ja. Meni bliska osoba potpisivala je potrebnu dokumentaciju u moje ime. Ne radi se opodizanju novčanih sredstava sa banke već o dokumentima koje su slali iz ministarstva poljoprivrede. Dali je to kazneno dijelo? Koje su posljedice po toj osobi s obzirom da se radi osobi koja je djelatnik MORH-a.?
  5. Naprotiv, to sam pitala jer bi samo htjela osigurati auto od prodaje, a ne bi htjela da s tim automatski dobije i zabranu korištenja istog.
  6. Sve nekretnine kao i auti kupljeni su za vrijeme trajanja braka! Znači ja sa tužbom idem u gruntovnicu i stavim zabiljezbu na nekretnine? A automobil..u MUP ili? I dali on tada moze voziti?
  7. Nakon neuspjelog pokušaja sa suprugom da se sporazumno i ljudski rastanemo podigla sam tužbu za razvod braka. U braku su stečene 3 kuće i 2 automobila. On je uvijek bio "gazda" auta tako si je dao i sad pravo da proda jedan bez moje suglasnosti. Kako mogu zabraniti prodaju ostatka imovine odnosno kuća i tog jednog auta koji je ostao? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija