Jump to content

perodinamit

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A što učiniti u slučaju kada mi HT ne želi dati ugovor na uvid? Tražio sam ih ugovor, bilo da mi pošalju mailom ili da dođem osobno u neku poslovnicu, ali sam dobio odgovor da isti ne mogu dobiti. Nikakav razlog nisu dali. Imam li ja pravo na uvid toga?
  2. HT mi sada ne želi reći podatak do kada sam bio njihov pretplatnik za to razdoblje za koje je napravljen dug. Ja tvrdim da sam prije toga ili raskinuo ugovor ili ga prebacio na drugu osobu, a oni meni odgovaraju u stilu da sam imao 30 dana od dospijeća računa žaliti se i te fore. Kako da se žalim za nešto što nikada nisam dobio? Računi su za 2007. godinu heheh! Može li moj odvjetnik tražiti od njih taj podatak? Zašto mi ne žele reći taj podatak i kako ja mogu doći do tog podatka? Ja tvrdim da oni ne govore istinu i da ili nisu proveli prebacivanje na drugu osobu ili nisu raskinuli ugovor kroz svoj sustav koji god on bio.
  3. Saznao sam koji je JB to radio. Također mi je rekao da je dostava bila uredna i da dostavljač nije ništa napisao pod napomenom što bi značilo da sam ja to potpisao. Stvar je u tome da je nisam ništa dobio, a još manje potpisao jer u to vrijeme nisam bio na toj adresi. Mogu li se ja sada kako žaliti i dokazati da to nije moj potpis što vjerojatno neće biti teško? HT ne želi reći od kada do kada sam bio njihov korisnik već me šalju odvjetničkom uredu, a on natrag na HT.
  4. Pozdrav! Situacija je sljedeća: Prije 10ak dana mi je s računa skinuto 3500 kn zbog ovrhe na neke neplaćene račune HT-a iz 2007. godine. Sve te opomene + rješenje su poslani na adresu X. Ja sam već tada bio na drugoj adresi Y u VŽ-u i sve sam prije nego sam otišao na adresu Y odjavio sa svojeg imena jer da nisam vjerojatno bi i dan danas imao taj neki priključak na svoje ime, a to nemam ništa jer mi je agent HT-a rekao da nemam ništa na svoj OIB i da oni ne vide nikakvo dugovanje. Osim toga ja u VŽ-u sam imao samo boravište prijavljeno na adresu Y (ne i na X), a na osobnoj je skroz druga adresa iz drugog grada. I da, nakon što sam zvao HT i bio u FINA-i, vraćen mi je odmah nakon 2 dana iznos od nekih 1000kn jer su malo previše uzeli prema onome što mi je odvjetnički ured koji je provodio tu ovrhu rekao. Kako da se ja žalim na nešto kada to nisam ni primio, a lijepo na mojoj osobnoj piše na kojoj sam adresi? Je li moguće uložiti kakav prigovor na to ili je kasno? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija