Jump to content

gogaana

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gogaana objavio

  1. Dakle radi se o kupnji stana na koji bi isla hipoteka,kao instrument osiguranja, sad mene zanima da li bi banka prihvatila hipoteku na stan koji nije u potpunosti otplacen. Primjer stan kosta 40000 eura i ima jos otplatu od 2-3000 eura,a trazeni kredit je 43000 eura. Neznam jesam sve dobro objasnila. Svaki savjet je dobro dosao:moli:
  2. Zanima me koliko kosta solemnizacija stambenog kredita od 43000 eura i koliki su troskovi ovjera za suduznika kod javnog biljeznika. Hvala na odgovoru
  3. naziv teme mozda i ne odgovara ali evo situacija je sljedeća: kupili bi kuću koja je sagrađena prije 1968.g.tako da nju ne treba legalizirati,ali je sporna dvorišna zgrada koja nije ucrtana Tj.postoji nekakva zgrada puno manja i predviđena na drugom mjestu,ali je sagrađena na drugom mjestu u dvoristu. Konkretno me zanima dali je uopće kupoprodaja izvediva obzirom na tu dvorisnu.i koliko bi otprilike kostalo ucrtavanje i legalizacija te dvorisne zgrade? zgrada je 10mx3.5mx2,7m- dali se moze legalizacija pokrenuti nakon kupnje:neznam:
  4. zvučaću blesavo ali ne kužim po kojoj formuli izračunati porez 5% na tih 40 kvadrata?...a sto je sa pdv-om,negdje sam čitala da i to plaćam ja kao kupac nekretnine?
  5. planiram dizati kredit za kupnju nekretnine pa me zanima koliki su stvarni troskovi za nekretninu koja je 50000 eura,pri tom moram naglasiti da bi to bila prva nekretnina,kojom se riješava stambeno pitanje? Ali obzirom da je kvadratura za troclanu obitelj do 80 kvadrata,ova bi presla tu kvadraturu,pa me zanima koliko bi platili poreza i koje jos troskove bi imala kod kupovine takve nekretnine kojoj je cijena 50000 eura za 120 kvadata. nekretninu prodaje fizička osoba:zbunj:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija