Jump to content

lijetozima

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lijetozima objavio

  1. Poštovani, imao sam ugovor na 6 mjeseci probnog roka koji je istekao u 12mjesecu te nakon toga nisam dobio novi na potpis.
  2. Pozdrav, ovako zanima me može li poslodavac produljiti ugovor radniku bez njegovog znanja te očitovanja ako je došlo do promjene radne pozicije. Točnije, poslodavac nas je poslao iz ureda raditi na teren te je promjenio radnu poziciju te vrijeme rada međutim nismo dobili nikakve nove ugovore nakon isteka probnog roka od 6 mjeseci koji je bio u 12 mjesecu. Na novoj radnoj poziciji obavljamo isti posao plus neke nove te znamo da su promijenili naziv posla što smo vidjeli u ugovoru novih radnika te je sam poslodavac to rekao. Ured je zamijenjen ajmo to nazvati nekim kioskom u kojem nisu omogućeni niti wc niti garderoba za presvlačenje u radnu obleku koja se mora nositi po novom. Na pitanje gdje da odemo obaviti nuždu rečeno je u obližnji trgovački centar u javni wc... Presvlačiti se moramo ispod 2 kamere koje nadređeni nadgledaju ili drugi izbor opet javni wc. Možete mi molim Vas reći imamo li neko pravo se požaliti ili koliko je uopće ovo sve legalno?
  3. Poštovanje, Trebao bih par informacija u vezi ozljede na radu. Postoji li mogučnost odštete pošto se to dogodilo na stubištu poslodavca? Lom kosti u stopalu je u pitanju te je doktor predvidio do 3 mjeseca na bolovanju te fizikalnu. Pitanje je imam li ja pravo na neku dodatnu odštetu osim 100% bolovanja te ima li uopće smisla tražiti još nešto pošto je bila moja krivica da sam propustio stepenicu te krivo stao. Ako postoji mogućnost koja je procedura? Zahvaljujem na odgovoru.
  4. Pozdrav, molio bi odgovor na sljedece pitanje; Neki dan sam pao sa mokrim ostatkom jointa koji nije gorio i odveden sam u stanicu te nakon 2 i pol sata dobio kaznu od 5500 kna. Ajmo reci da mi je jedan policajac preporucio da odem na sud i da kazem da to nije bila nikakva trava nego duhan posto kao ne testiraju ostatke. Sada me zanima dali je to istina i sto mi preporucate jel stvarno nebih htio ispljunut 5000 tisuca zbog ovakve gluposti i prvog puta da sam dobio prekrsaj.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija