Jump to content

cvrčak 111

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Aha onda je moguće da je i do suda, a je li stvarno moguće da kad se preda zahtjev sudu, sud ne udari nikakav žig ili ne da nikakvu potvrdu o tome, stavi neki datum ili što već , mislim ja sam dobila kopiju tog zahtjeva ali ništa od toga nema, jer to praksa ili?
  2. Provjerila sam i nema nikakve zabilježbe, a ako je ona to predala kako tvrdi prije mjesec i pol to je trebalo biti doneseno jer piše u zakonu rok od 15 dana.
  3. Da imam broj čestice, a da li se zabilježba radi odmah kad sud primi prijedlog ili tek kad donese rješenje ?
  4. Bok imam pitanje. Na temelju sudske nagodbe tuženik mi je morao isplatiti određeni novčani iznos, kako to nije učinio odvjetnica je pokrenula ovrhu na njegove račune, ali naravno on nije imao sredstava i nisam se mogla naplatiti. Krenuli smo sa ovrhom na nekretninu i odvjetnica je trebala poslati prijedlog za ovrhu sudu kako bi donio rješenje o ovrsi. Sad me zanima ona se meni par mjeseci nije javljala, ja sam je molila da mi pošalje kopiju zahtjeva kojeg je kao poslala da budem sigurna da je to i napravila i kako ništa nije slala otišla sam njoj i ona mi je dala prijedlog koji je kao posla prije mjesec i pol, prijedlog se čini ok ali je li moguće da ako je uistinu predan na njemu nema nikakvog žiga i potvrde od suda da je on zaprimljen, i je li tu vrijedi onaj članak 80. Ovršnog zakon da rješenje mora biti doneseno u roku od 15 dana što je onda već trebalo biti. Jesam li bespotrebno paranoična ili ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija