Jump to content

Levent

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kamata nema.. neplacenog nema! Samo sto fina uzima svaki mjesec 300 kn sebi a moja bivsa valjda uziva u tome da me i tu osakati.. a javni biljeznik da je provjeravao uplate na njrnom racunu ovrhe nebi ni stavio!! Jer ponavljam duga nema, kamata nema!
  2. Ne razumije zasto tražiti i po kojoj osnovi izravnu naplatu ako je redovito sve placano. I plus toga sve sto sam ja dobio je samo obavijest od fine da sam blokiran. Nikakav prijedlog za ovrhu nisam dobio..
  3. Bit je u tome sto ne postoji sudski nalog za to. Jednostavno je ona dala izjavu kod javnog biljeznika i stavila ovrhu. Dakle nije me nitko opominjao za kasnjenje jer nikad nisam ni kasnio ni preskočio mjesec. Bit je toga sto placam fini kamate i ne mogu do novca na redovnom racunu a zbog ničega
  4. Zanima me kako je moguce da moja bivsa pokrene ovrhu za alimentaciju i to joj prođe u fini s tim da ja imam sve uredne uplatnice za svaki mjesec da sam plaćao. Ali nisam uplacivao 5-og u mjesecu nego 25 kad mi je plaća. S tim da sam joj na pocetku davao novac na ruke i godinu dana je sama tako krajem mjeseca uplacivala i davala mi uplatnice.. i ja sam nastavio dalje tako.. sad najednom blokiran.. bez ikakve osnove.. dakle kome da se zalim i na koji nacin da skinem ovrhu?? Jer dokazi uplate postoje a probao sam vise puta joj reci da skine ovrhu no ona odbija.. sad mi je doslo na vrh glave..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija