Jump to content

Ole lole

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Obavijest o prekršaju i papir na kojem trebam navest vozača
  2. Pozdrav svima, Prije mjesec dana me je u ranim jutarnjim satima uslikao mjerač brzine zbog prekoračenja brzine. Danas je došla kazna u visini 2000 kuna. Zanima me kolike su šanse da žalbom smanjim iznoa kazne uzevši u obzir da nikad prije nisam imao prometni prekršaj, a uz to sam student bez stalnih prihoda. Hvala.
  3. Pozdrav, Pokušat ću vas uvesti u problematiku. Ja sam rođen u obiteljskoj kući u općini Zagvozd, već 30 godina sa obitelji živim u Splitu. Nakon što je otac preminuo 1997. godine, prihvatio sam svoj dio nasljedstva i ustupio ga majci. Problem nastaje kada je općina Zagvozd prije 4 godine odlučila slati račune za komunalnu naknadu. Ništa nebi bilo čudno da ti računi ne dolaze na moju adresu u Splitu. Dakle, ja kao osoba koja nije vlasnik nekretnine u Zagvozdu moram plaćati komunalnu naknadu. Prema kojem to zakonu, ili čemu već, je moguće da računi dolaze na moje ime kad ja nisam vlasnik spomenute nekretnine? Ako sam temu napisao na pogrešnom podforumu, neka se tema premjesti. Hvala.
  4. Pozdrav, Prije 7 dana sam na parkingu svojim vozilom ogrebao i malo udubio zadnji branik drugog vozila. Kako sam bio u žurbi, samo sam na papir napisao svoj broj mobitela i što se dogodilo te ostavio taj papir na brisaču. Želio sam sanirat nastalu štetu uz dogovor sa osobom bez islaska policije. Problem je što ta osoba još nije nazvala, a ja nisam zapamtio registarske oznake. Sljedeći dan sam otišao do tog parkinga u nadi da ću pronaći oštećeno vozilo i vlasnika, ali bezuspješno. Što mi je činiti? Što ako je osoba zvala policiju bez da je nazvala mene na broj koji sam ostavio? Da li sam ja tada napustio mjesto nesreće? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija