Jump to content

blue_

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da ne otvaram novu temu na vec jednu postojecu, imam pitanje. naime, da bas sad ne idem u detalje, imala sam dug banci oko 1600kn, 2006. buduci da je tadasnja banka bila nova (sada otp) nitko se nije javljao. i tup sada u 9 mj. meni ovrha na racunu. bez ijedne obavijesti bez icega. pa smo se dogovorili otplatit dug u 3 rate, jer je sad vec narasao na 3600kn i tu su nam rekli da su i sudski troskovi. naime, trebala sam dobit rijesenje od odvjetnika, nisam dobila. i sad 2 dana prije nego trebam platit zadnju ratu, opet su mi stavili ovrhu na cijelu placu, iako su mogli uzet s racuna tih mizernih 1000kn. mislim, razumjela bi da je rijec o 25000kn a ne o 1000kn. u svakom slucaju, kada sam nazvala otp da vidim sto se dogadja i zasto je to tako gospodja toliko kulturna i profesionalna da bi slobodno mogla suradjivat jedino sa svinjama na zivotinjskoj farmi se izdere na mene i poklopi mi slusalicu. sada je jos uvijek blokada, cijeli dan se ne javlja nitko na telefon, nista ne znam, a jos mi je napomenula da cu trebat placat i sudske troskove koje sam vec platila. i naravno da obavijesti i rijesenja nisu stigla na moju kucnu adresu, a nisam ju mijenjala, znaci imaju je. Vrlo bih bila zahvalna kada bi mi pomogli i rekli sto mi je ciniti.
  2. zato sto mi je njihov nacelnik rekao da lazem i da nemam pravo dovodit u pitanje tako jednu "uglednu instituciju" i nek cekam rjesenje. takve stvari ljudi koji nisu upuceni u pravne situacije ne znaju, a ja nisam upucena i ne znam da sam se mogla zalit unutarnjoj kontroli.
  3. naime, prije 3 mjeseca su me zaustavili, ponudili alkotest, rekla budem jer nista nisam pila. nakon toga mi dreger nisu pokazali, i poslali su me u auto, vratila sam se do njihovog vozila i pitala dal smijem vidjeti sto se pise u zapisnik, otresli su se na mene i stjerali me u moj auto. nakon toga su mi vratili prometnu bez vozacke, i rekli da za 72h moram doc po vozacku, a frendici koja je bila sa mnom su nalozili da mora vozit moj auto na osnovi osobne iskaznice(nije imala vozacku). nista nisam potpisala, nista nisam vidjela nit zapisnik, nit nalog nit sam dobila potvrdu o oduzimanju vozacke. kad sam dosla po vozacku su mi rekla da moram tocno nakon 72h doc po vozacku, sto je bilo u 1.45 ujutro. onda su mi rekli da cu rjesenje i prekrsajni nalog dobit postom, sto se nije desilo, i sad odjednom dobivam poziv za oduzimanje vozacke. kako je to moguce? zar ne bi trebala dobit rjesenje i prekrsajni nalog da znam bar za sto me se tereti? hvala na pomoci!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija