Jump to content

Mtipster

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Optužen sam za obiteljsko nasilje i pozvan sam na razgovor u czsr. Telefonski sam kontaktirao čovjeka kod kojeg sam naručen, a danas sam ga i posjetio kako bih mu pokušao iznijeti svoju stranu priče. Brzo sam shvatio da je već donio svoj sud na temelju iskaza jedne strane, papire koje sam mu donio mi je doslovno bacio natrag i rekao da će inistirati da slučaj bude prijavljen na policiju. Koliko sam čitao o tome, nakon prijave odmah ide 30 dana zatvora što žalba ne odgađa.Molim vas preporuku dobrog odvjetnika koji ima iskustva s takvim slučajevima.Hvala puno unaprijed.
  2. Hvala majstore, vidim da si mi odgovorio i na forumu. A znam da nema nekog velikog razloga da jave, ali bedasto je da od propisa nadrapa upravo onaj kojeg je taj propis trebao štititi, time propis nije ispunio svoj smisao, tako ja to gledam laički. Mislio sam si malo nešto, s obzirom da su stavili znak na samo jednu stranu, samo je pitanje kad će raja iz banke to shvatiti i krenuti parkirati na drugu stranu, opet će sve biti isto. Ne kužim, što je najbolje imaju svoj parking kraj poslovnice.
  3. Eto i mene na forumu, iako lurkam već godinama (specijalizirao sam ugrize pasa nažalost). U mojoj ulici je nedavno postavljen znak zabrane parkiranja (i dobro što je postavljen jer su djelatnici obližnje banke doslovno svakodnevno zatrpavali sve automobilima). Znak je postavljen samo s jedne strane, one koju nikad ne koristimo za ulaz u ulicu. Auto je uglavnom u dvorištu, danas je majka isparkirala prije odlaska u dućan, stala na zabranjenu stranu i vratila se u kuću pustiti psa i spremiti se. Za to vrijeme, neki pacijent iz ulice je emailom dojavio (tako je rekao redar) i majka je doslovno zatekla komunalca kako piše kaznu kad je izašla van. Može li se vaditi na sudu da nije znala za novopostavljeni znak? Koja je daljnja procedura? Bilo bi pošteno da se bar pismeno obavijesti stanare ulice ako se postavlja novi znak, to bi Gradu bio trošak od možda 100 kn po ulici, dakle zanemarivo, a izbjegli bi se ovakvi nesporazumi. Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija