Jump to content

dadotea

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas za daljnje upute.suprug je napravio darovni ugovor zbog bolesti u kojem svu svoju nekretninu daruje meni ,kucu i njegov dio parcele na kojem je kuca i dvoriste.sto nakon toga ugovora gdje to trebam ici upisati?spominjalo se porezna i katastar i koliko se to placa?kuca je nedavno legalizirana ali ni nakon rjesenja o legalizaciji nismo nista naknadno isli upisivati i neznamo dali trebamo.hvala
  2. dali u privatnoj firmi bez kolektivnog ugovora kada se daje božićnica i dar za djecu svi trebaju dobiti isto ili se smije nekoga izuzeti iz toga?
  3. Molim pomoc..mama ima tri sestre i svaka je imala 1\10 kuce u kojoj. Je zivjela baka do nedavno .nakon dedine smrti svaka je dobila 1\10 a baka pola i 1\10.2012 dvije sestre su napravile ugovor o dozivotnom uzdrzavanju bez znanja druge dvije .kad se baka razbolila prve dvije i moja mama su se brinule o njoj ,njih dvije po 1 mjesec moja mama dva mjeseca dok baka nije umrla.isto tako u ove dvije zahtjevale podjelu troskova doma za baku u kojem je bila samo 7 dana te podjelu troskova za legalizaciju kuce u kojoj je zivjela baka na cetri jednaka djela jer baka nije imala novaca.na svu srecu druge dvije su platile samo 1\10 troskova legalizacije.na ostavinskoj raspravi su dosle s tim ugovorom za koji nisu znale druge dvije sestre te je je sve pripalo njima s ugovorom.dali se ugovor moze pobiti s obzirom da je moja mama brinula o njoj tih 2 mjeseca umjesto njih te nije znala za ugovor i stovse jos u tom slucaju oze napraviti.ima li pravo na jos nuzni dio i na koji nacin.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija