Jump to content

Mammamia1988

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A ja mislim da sam odgovorila. Ne kontam se u ove forumaske fore.
  2. Da,prebivaliste mi je jos uvijek tamo. Imam samo boraviste na ovoj adresi. Hvala na savjetu! Napraviti cu tako.

  3. Eh,a sto se tice nevidanja djece s tim sam se pomirila. Ne mogu ga natjerati a i nema smisla da djeca budu s nekim tko ne zeli bit s njima.prvi i zadnji put kad ih je uzeo uzeo ih je na par sati. Od toga su vecinu prespavali il je zivcanio na njih. Ne zelim da to prolaze a ja cu uz mamu bit i tata koliko god je to moguce. Jer to su 4 sina i bit ce naporno bez muske ruke.
  4. Postovana, ako ste jos prijavljeni na dokumentima na tu adresu, jednostavno pozovite bravara kljucara da vam otvori vrata i uzmite svoje stvari. Bravaru recite da ste izgubili kljuc od kuce i otvorit ce vam, to kosta oko 250 kn. Uzmite nekog za svjedoka i iznesite iskljucivo svoje stvari.....ovo je polulegalan nacin ulaska u nekretninu ali vam ni policija ni drzavno odvjetnistvo nece nista moci i da on prijavi jer ste sluzbeno jos u braku i imovina je zajednicka....

  5. Pa on ne zivi tamo iz istih razloga zbog kojih sam ja morala otici-dug rezija 20 tisuca kn a ja to nisam mogla platiti. On mjesecima nije placao i na kraju iskljucenje. Ne zelim ja nista od njega. Imam djecu i hocu koliku toliku financijsku sigurnost za njih. A on imovinu nek si nabije znate di.. samo sam htjela jos taj dio stvari uzeti. Al eto..
  6. Svjesna sam ja da to ne podmiruje obveze al sam mislila da ce sudjelovati. Rekla sam mu da cu traziti povisenje i nema sa cime nisam probala al dzabe.blokirao mi je broj i svaki nacin komunikacije. Cak ne znam ni gdje zivi. Doslovno zid...
  7. Znaci,situacija je iduca. Prije 2 mjeseca je suprug napustio kucu i podnio zahtjev za rastavom. U meduvremenu sam i ja otisla u podstanare jer nisam mogla platiti dugove za rezije. Kljuc imamo jedan i dala sam mu ga da uzme sta njemu treba kad sam preselila. Nisam uzela sve stvari i sad kad sam ga trazila da mi da kljuc nazad on mi ga ne da. Kuca se vodi na njemu,ali djeca i ja jos uvijek imamo prebivaliste tamo. Kako do kljuca? I jos nesto.. u zahtjevu za sporazumni razvod smo se dogovorili da alimentaciju placa 1600kn jer ne moze vise(placa 5000,al ima kredita), za 4 mlt djece je to alimentacija..i ja sam pristala pod uvjetom da djecu vida,zove i sudjeluje u aktivnostima. Medutim,on uplacuje 1600 iako jos ni rociste nismo imali ali je zato djecu prekrizio i ne vida niti zove.. Da ja na rocistu trazim vecu alimentaciju ili da prekinem sporazumni i podnesem tuzbu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija