Jump to content

Bozo71

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani G-man.. uvelike ste mi pomogli da bolje sagledam sve cinjenice..dao sam joj rok od tjedan dana da sakupi novac. Ukoliko to ne napravi biti cu prisiljen na prijavu.. za sve postoji prvi put u zivotu..
  2. Nisam mislio na silu.. mislio sam otici tamo i ukoliko nema novac uzeti frizider.. ukoliko bi pokusala me silom sprijeciti onda bi otisao na policiju. Ugovor o kupnji nemam ali imam njene poruke na Viberu iz kojih se jasno vidi da priznaje dug ali ga nemoze vratiti.
  3. Prije mjesec dana prijateljica me molila ako mogu da joj kupim frizider na rate putem Diners kartice. Dogovor je bio,( posto je ona u postanarima) da ce mi ukupnu svotu novca vratiti kroz desetak dana. Jer je u biti to iznos stanarine. Kako se nakon dvadeset dana nije javljala poslao sam joj poruku.. nasto je ona odgovorila da nemoze vratiti novce i da nezna kad ce ih vratiti. Zanima me dali ja smijem otici po svoj frizider.. nezelim podizati privatnu tuzbu.. to ce trajati mjesecima, a meni je taj novac neophodan. jednostavno otici i zatraziti svoju imovinu jer se nije pridrzavala svoje rijeci.. napomena: na dan kupnje frizidera dala mi je 200 kuna. Vrijednost frizidera 2590 kuna.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija