Jump to content

dbaki19

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, dali se  kože dobiti kakva naknada za izmjenu kompletne dokumentacije pri promjeni naziva ulice, koju nitko nije obavijestio, samo je osvanuo znak na cesti.

    Hvala

  2. Zanima me zašto se negira odluka specijaliste za produžetak bolovanje ako u povjesti bolesti navedena "pošteda od posla" od strane doktora onkologa. Supruga završila na operaciji karcinoma i doktor specijalista onkolog traži poštedu od posla nakon dužeg bolovanja jer je upućen u stanje pacijenta, no doktor primarne zaštite nas uvjerava da specijalista onkolog ne može napisati u nalaze-povest bolesti "pošteda od posla" je to može biti kažnjivo za doktora specijalistu, te da on određuje dužinu bolovanja sa konzultacijom doktorske komisije iz Klovićeve. Ne razumijem zašto onda postoji specijalista i zašto ga doktor primarne zaštite šalje kod njega, kada se kasnije pobija njegovo mišljenje. Kome se žaliti na odluku doktora.
  3. Raspitao sam se, rečeno mi je ako nije svjestan onda treba pomoć CSS-a, a ako sve razumije onda bilježnika,, samo neznam kako da sastavim punomoć na sve ostalo. Hvala svejedno.
  4. Pozdrav, otac mi je doživio moždani udar i trenutno je na oporavku u toplicama, nepokretan. Kako nismo napravili nikakvu punomoć, kako da navedem u spomenutom dokument: bankovni račun znam pin ali ističe kartica sljedeći mjesec, osobno vozilo, koje treba registrirati, ako više neće moći upravljati da se proda, promjenu vlasnika kućnih računa koji dolaze na oca, potpisivanje pošte i svih ostalih stvari koje se tiču njega a trenutno to moram ja umjesto njega. Dali se može navesti sve na jednom dokumentu pa pozvati bilježnika u bolnicu ili je potrebno još nešto. Živjeli smo zajedno ali sada kada se to dogodilo vidimo da uvijek treba razmišljati unaprijed. Savjet kako bi trebalo napisati punomoć za sve te stvari. Hvala
  5. dbaki19

    otvaranje obrta

    Pozdrav, otvorio bih obrt, ali kao uslužna djelatnost u kojoj bi bilo građevinskih adaptacija, znači manji zidarski popravci, postava knaufa, keramičkih pločica, bravarije, instalacija vode, grijanja, struje, uređenje okoliša (imam iskustva sa svime, ali bez, papirnatog dokaza). Dali je to moguće bez majstorskog ispita, konkretno ja sam završio za instalatera centralnog grijanja. Trenutno sam u prijevremenoj mirovini pa me zanima dali i nju moram staviti u stanje mirovanja ili ima neki način da povežem sve to. Najljepša hvala.
  6. Dali ste šta riješili jer meni se desilo slično
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija