Jump to content

ivmilard

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Trenutno radim na zamjeni u dječjem vrtiću,budući da sam radila za Sv.Nikolu da li moja djeca ostvaruju pravo na dar i božićnicu.
  2. Trebam se vratiti na posao22.12.2015. Porodiljni za treće dijete je započeo 06.01.2013. Za koje sve godine imam pravo na GO ako firma prestaje s radom nakon mog povratka.Da li su mi dužni isplatiti novčanu naknadu ako ne koristim to pravo?
  3. 22.12.2015.završava mi porodiljni dopust od 3 godine.Telefonski mi je najavljen otkaz jer firma prestaje s radom.Imam 12 god neprekidnog rada na neodređeno u toj firmi.Koja su moja prava i imam li pravo na godišnji dopust i koliko dana: Ostvarujem li pravo na naknadu s biroa. Kakav otkaz trebam potpisati ?....Na osnovu kojih primanja ću ostvariti pravo na naknadu sa zavoda za zapošljavanje?
  4. Poštovani, 11.god radim u jednoj privatnoj firmi koja je prestala s radom i 1.mj. ove godine.Trenutno se nalazim na porodiljnom 3. god koje završava 22.12.2015. O prestanku rada firme doznala sam slučajno od radnih kolega, a nitko me još od nadležnih nije obavjestio. Koja su moja prava nakon prestanka porodiljnog, da li imam pravo na godišnji i otpremninu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija