Jump to content

Josip Rončević

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Josip Rončević objavio

  1. Piše da ako počinitelj plati kaznu i trošak utvrđenja kazne, neće se voditi prekršajni postupak. Znači li to da neću dobiti zabranu upravljanja b kategorijom na ovih mjesec dana?
  2. Znači nema šanse da se žalim pa da mi sud ukine tu mjeru zabrane? Kaznu sam platio 23. a u nalogu piše da se mogu žaliti u roku 8 dana.
  3. Puno vam hvala na informacijama, samo me još zanima ako znate kada će mi doći ta zabrana sa suda, radim još 9. mjesec pa mi je stvarno neophodno auto jer imam 20 km do posla, a za fakultet bi se snašao, išao bi autobusom mjesec dana, eto kad bi došlo u 10 mjesecu to, bilo bi super.
  4. Znači mjesec dana pješak, a ništa što mogu sad, ovo mi je škola za drugi put, ali hvala na odgovoru.
  5. Pozdrav, 23.08. me zaustavila policija i napuhao sam 1.02 promila, znaci 0,92 kad se odbije onih 0,1. Dobio sam kaznu od 667 kn znači 2/3 od 1000 i 100 kn sudskih troškova. Kaznu sam odmah platio i miran sam što se tiče toga, ali brine me prekršajni nalog u kojem stoji da ću mjesec dana imati zabranu upravljanja B kategorije. Zaposlen sam i studiram u isto vrijeme i auto mi je potrebno kroz cijelu godinu pa me zanima da li da se žalim uopće jer mi je čudno da su mi stavili zabranu mjesec dana kad svima ovdje na forumu stoji 6 mjeseci. Molim za pomoć i unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija