Jump to content

sf.frko.manija@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    34
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je sf.frko.manija@gmail.com objavio

  1. prije 3 minuta, Borbena7 je napisao:

    U pravilu teret je na vlasniku.

    Najbolje da se obratite nadležnom komunalnom redarstvu, jer su pojedine općine donijele Planove djelovanja za uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda nastalih u gradovima odnosno općinama.

    Rekli su nam da sami moramo to rijesiti ako ne oni ce ali cemo platiti..cemu onda uopce to popisivanje kuca koje su nastradale kad nitko nece pomoci?!😪

  2. Dobar dan imam pitanje..sad mi je šef rekao da on bira dal ce mi dati godisnji do isteka ugovora ili ce mi platiti a ja odraditi do kraja otkaza,uglavnom sporazumni smo potpisali a bila sam za stalno primljena odradila sam 2 tjedna i trazila svoj godisnji da iskoristim..pa pitanje je dal je u pravu u vezi toga..hvala

  3. prije 4 sati , Borbena7 je napisao:

    To je obveza poslodavca, kao što je Vaša bila da podnesete pisani otkaz.

    Nije novi zakon već je u pitanju pravo na razmjeni dio godišnjeg odmora.

     

    prije 6 minuta, Borbena7 je napisao:

    S kojim datumom ste poslodavcu uručili otkaz? I do kada bi trebali odrađivati otkazni rok?

    29.08. A trebala bi odraditi do kraja 9.mjeseca

  4. prije 18 minuta, Borbena7 je napisao:

    Najbolje da tražite da Vam se uruči pisana odluka poslodavca s kojom je dužan utvrditi do kada Vam traje radni odnos, odnosno otkazni rok a, kao i sva Vaša prava i obveze u istom. 

    Onda ce me sigurno pitati za sta mi to treba..

    Ne znam jel to neki novi zakon ako das otkaz prije kraja godine pa ti onda umanje g o.zato jer nisi odradio do kraja godine..

  5. Te papire ima šefica kod sebe i onda nam zapisuje koliko imamo g.o.a koliko smo koristili..nemam papir nikakav..

     

    prije 8 sati , Borbena7 je napisao:

    Da li ste dobili službenu odluku poslodavca s kojom je bilo utvrđeno da Vam pripadaju ta 24-i dana godišnjeg odmora ili ste to sami izračunali?

    U ugovoru nam pise da imamo 24 dana godisnjeg ali nisam dobila potvrdu da koristim g.o. 10 dana sad za ljeto..

  6. Dobar dan..mozete li mi pomoci oko ovog pitanja..

    Dala sam otkaz i u ugovoru stoji 30 dana otkaznog roka novi poslodavac ce me cekati 2 tjedna a za dalje neznam..sadasnji šef je rekao da ce me drzati mj.dana a ako nade zamjenu 2 tjedna pitala sam a sta je sa g.o. ostalo mi je jos 14 dana kaze imam 4 jer sam dala otkaz i zato sto nisam do kraka godine ostala zato mi skidaju 10 dana!Recite jel smije to tako?Hvala

  7. Postovani!

    Zanima me koje sve dokumente moram imati da bih izvadila novi vlasnicki list jer mi stari vazi samo 6mj.tako je reko javni bilježnik,treba mi jer mi je sad sestra punoljetna pa bi mi darovnim ugovorom predala svoj dio stana.

    Zanimam me koliko se placa darivanje dijela stana?Dakle iako je proslo dosta od ostavinske sestra mi nije bila punoljetna sad se nemoze odreci u moju korist nego samo darovati svoj dio koliko bi ja to trebala platiti javnom biljezniku?

    hvala unaprijed

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija