Jump to content

ixi

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je ixi objavio

  1. Na seminaru uglavnom kazu kako ne treba ici u sirinu, dovoljno je po pitanjima. I naveli su par eliminacijskih pitanja, npr. dioba vlasti. I ljudi kazu da je bitno da nesto znas svojim rijecima. Samo sta nigdje nema informacija o posebnom dijelu. Ja jos nisam ni pogledala, kad dobijem poziv za dva tjedna bit ce histerija.

  2. Isto vss. Pravo. A svi stalno govore kak pravnike ispile. I sad na seminaru su rekli za hrpu stvari da se trrbaju znat samo osnove, osim pravnika, koji trebaju znat sve. Ne znam jel tako i na posebnom djelu. Moji s posla koji su isli u zadnje vrijeme kazu da su ih jedva ista pitali i to iz zakona o zdr.zast. Ali oni su dipl.oec.

  3. Čestitam svima koji su prošli!

    Ja još ne znam ni datum, a poslana mi prijava prije 3 tjedna.

    Uglavnom, bila sam na seminaru sad, kažu da ispituju po pitanjima, ali preporučuju pročitat npr. Ustav. Najgore od svega mi je što svi napominju kako neke stvari samo pravnici trebaju znati. Da li je koji pravnik bio u zadnje vrijeme, i jel se mora znat napamet kao na faksu ili je dovoljno da ispričamo svojim riječima? Marge, misliš li na pitanja i odg iz EU sa stranica min.uprave za srednju ili neku drugu skriptu? hvala!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija