Jump to content

ixi

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ixi objavio

  1. prvi dio je preambula, drugi dio normativni. ali nisam sigurna.
  2. izašla je nova uredba za dsi. 13.11. vrijedi 8 dan od objave. nn 124/15
  3. Da, znam, evo i ja spremam po kuci ko ludjakinja. Za posebni dio zdravstvo literatura su zakon o obveznom zravstvenom osiguranju, zakon o zdravstvenoj zastiti i valjda dopunsko, jer u onoj uredbi je naveden neki stari zakon koji ne vrijedi vec par god, o oslobadjanju od placanja. I na pismeni mozes ponest apsolutno sve sto mislis da ce ti zatrebati. Poslah ti pp.
  4. Ja bas radim, nisam na strucnom, ozljede na radu, rodilje, dopuste za teze smetnje i ostalo iz obveznog. Nemoras jos pocet ucit, ak si do 3.mj stignes.
  5. Ma dok to stigne u direkciju, pa dok oni proslijede prodje vrijeme. Ti si na strucnom? Na kojim poslovima radis? Da, nema bas puno iz hzzo. Koliko mi se cini vecinom su iz drzavnih tijela.
  6. Mislim da ti je bolje navesti sto manje, ovako te mogu pitati detalje bilo cega. Al navodno na posebnom nije strasno i ne pitaju detalje. Na pisanom dijelu mozes imati sve zakone i sto god zelis.
  7. Ma ja nisam na face-u, pa zato pitam ovim putem. Ako je netko nesto korisno nasao.
  8. Kad dobijes poziv, dobit ces dopust pa ces onda uciti. Ovo nakon posla je nemoguca misija. Jel planiras uciti dopunsko? Jel ima sto na toj grupi korisno za hzzo?
  9. Zna li tko razliku izmedju prvog i drugog dijela ustava? Uopce ne kuzim na sto misle. Ide li tko 21.11.?
  10. Cestitaam!! O, pa dosta vas je ispitivala! Ja sam se nadala da nekak manje pitaju na posebnom. A tko ispituje uopce? Netko iz hzzo ili ministarstva?
  11. sretno u subotu i javi kak si prošla!! ja sam malo gledala zakon o zdr. zaštiti, prilično je dosadan.
  12. Na seminaru uglavnom kazu kako ne treba ici u sirinu, dovoljno je po pitanjima. I naveli su par eliminacijskih pitanja, npr. dioba vlasti. I ljudi kazu da je bitno da nesto znas svojim rijecima. Samo sta nigdje nema informacija o posebnom dijelu. Ja jos nisam ni pogledala, kad dobijem poziv za dva tjedna bit ce histerija.
  13. Ma nece te gnjaviti. Jesi bila na seminaru? Na kojim poslovima radis?
  14. Isto vss. Pravo. A svi stalno govore kak pravnike ispile. I sad na seminaru su rekli za hrpu stvari da se trrbaju znat samo osnove, osim pravnika, koji trebaju znat sve. Ne znam jel tako i na posebnom djelu. Moji s posla koji su isli u zadnje vrijeme kazu da su ih jedva ista pitali i to iz zakona o zdr.zast. Ali oni su dipl.oec.
  15. a dopunsko? ne treba ili? mislila sam da je to umjesto onih zakona koji više ne vrijede a navedeni su u uredbi. koja sisprema?
  16. I mene zanimaju iskustva! Zna li tko možda već datum polaganja? Moji su poslali prije 3 tjedna, i još ništa. Možda čekaju da nas se skupi. Koje zakone učite? zozo, zzz i dopunsko?
  17. Čestitam svima koji su prošli! Ja još ne znam ni datum, a poslana mi prijava prije 3 tjedna. Uglavnom, bila sam na seminaru sad, kažu da ispituju po pitanjima, ali preporučuju pročitat npr. Ustav. Najgore od svega mi je što svi napominju kako neke stvari samo pravnici trebaju znati. Da li je koji pravnik bio u zadnje vrijeme, i jel se mora znat napamet kao na faksu ili je dovoljno da ispričamo svojim riječima? Marge, misliš li na pitanja i odg iz EU sa stranica min.uprave za srednju ili neku drugu skriptu? hvala!
  18. ista situacija i kod mene!! može li netko napisati koliko dugo je učio za vss dsi i prošao?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija